• Klub povukao nekorektan potez: Rudana dočekao raskid ugovora

    Krajnje nekorektan i nesportski potez povukla je uprava Fudbalskog kluba Tekstilac iz Dervente, koja je sa prvotimcem Miodragom Rudanom, bez ikakve najave, raskinula ugovor.   Rudan, koji je pre nekoliko dana iz Vojvode Stepe otputovao u Derventu, s namerom da započne pripreme za nastavak takmičarske sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, bio je zatečen ovakvom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klub povukao nekorektan potez: Rudana dočekao raskid ugovora

    Krajnje nekorektan i nesportski potez povukla je uprava Fudbalskog kluba Tekstilac iz Dervente, koja je sa prvotimcem Miodragom Rudanom, bez ikakve najave, raskinula ugovor.

     

    Rudan, koji je pre nekoliko dana iz Vojvode Stepe otputovao u Derventu, s namerom da započne pripreme za nastavak takmičarske sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, bio je zatečen ovakvom odlukom vodećih ljudi tamošnjeg kluba. Pogotovo što je, uprkos prošlogodišnjoj ponudi iz Austrije, odlučio da zaduži dres Tekstilca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Banat neporažen u Super ligi: Za vikend pala još dva protivnika

     

    – Postigli smo dogovor o mom angažmanu i ostanku u klubu tokom prolećnog dela prvenstva. Zato sam pre dva dana došao u Derventu. Međutim, tamo me je dočekao raskid ugovora. I to svega nekoliko dana pre završetka zimskog prelaznog roka. Izgovor je bio da sam skup igrač i da klub ne može da me plaća. Mislim da je ovaj potez krajnje nekorektan – kaže za portal zrenjaninski.com Miodrag Rudan, koji je neplanirano postao slobodan igrač.

     

    Odluka je još čudnija imajući u vidu da je Rudan bio jedan od standardnih igrača sa najviše minuta u ekipi.

     

    – Bez obzira na sve, mojim sada već bivšim saigračima želim svu sreću u daljem takmičenju – poručio je Rudan.

     

    Podsetimo, momak koji je sredinom decembra napunio 24 godine prošao je kroz celu školu FK Banat iz Zrenjanina i debitovao je za prvi tim za 17 godina protiv Radničkog iz Šida. Igrao je još i za Rakovicu iz Beograda, Radnički iz Zrenjanina, Mladost iz Donje Slatine, Tekstilac iz Dervente i Bratstvo iz Gračanice (BiH).

     

    Iz Bratstva se, uoči početka aktuelnog prvenstva, vratio u Tekstilac, ali je, ispostaviće se na kraju, u ovom klubu proveo svega nekoliko meseci.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport