• Klek propustio šansu u odlučujućem setu, slavile gošće iz prestonice (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Beograd 2:3 (20:25, 25:16, 19:25, 25:18, 13:15)   Odbojkašice ŽOK Klek porazom su otpočele takmičenje u mini ligi za plasman od sedmog do desetog mesta. One su u petak, 21. februara, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, rezultatom 2:3, izgubile od ekipe ŽOK Beograd.   Uspevale su izabranice Zorana Pavlovića dva puta da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klek propustio šansu u odlučujućem setu, slavile gošće iz prestonice (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Beograd 2:3 (20:25, 25:16, 19:25, 25:18, 13:15)

     

    Odbojkašice ŽOK Klek porazom su otpočele takmičenje u mini ligi za plasman od sedmog do desetog mesta. One su u petak, 21. februara, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, rezultatom 2:3, izgubile od ekipe ŽOK Beograd.

     

    Uspevale su izabranice Zorana Pavlovića dva puta da dostignu rezultatsku prednost u setovima gošći iz prestonice.

     

    Pročitajte još: Ovog vikenda nas u Zrenjaninu očekuje sadržajan sportski program

     

    Tada je nastupio odlučujući peti set. Klečanke su ga veoma loše započele, dozvolivši Beograđankama da steknu prednost od 8:2, a nakon toga i 11:3. Tada je usledila prava drama. Nizao je Klek poen po poen, te dostigao ubedljivu prednost odbojkašica ŽOK Beograd. Semafor je pokazivao rezultat 13:13. I kad su već svih nešto više od 300 gledalaca u novoj zrenjaninskoj hali videli veliki preokret i slavlje domaćih odbojkašica, prvo je usledila servis greška Sare Vojnić – Purčar, a zatim i uspešan blok Valerije Savićević, za konačnih 15:13 u korist gošći iz Beograda.

     

    Najraspoloženija u redovima Klečanki bila je Nataša Savović sa 20 direktnih poena, dok su Tamara Miljević i Sara Vojnić – Purčar zabeležile po 16 uspešnih poentiranja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport