• KK Proleter Naftagas poražen na gostovanju u Smederevskoj Palanci

    KK Mladost SP – KK Proleter Naftagas 94:87 (23:26, 24:20, 23:17, 24:24)   Košarkaši Proletera poraženi su u subotu, 23. marta, u okviru 23. kola Druge lige Srbije, na gostovanju u Smederevskoj Palanci, od odlične ekipe Mladosti SP, rezultatom 94:87.   Viđena je veoma neizvesna utakmica, u kojoj su se tokom prve dve četvrtine, ekipe […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KK Proleter Naftagas poražen na gostovanju u Smederevskoj Palanci

    KK Mladost SP – KK Proleter Naftagas 94:87 (23:26, 24:20, 23:17, 24:24)

     

    Košarkaši Proletera poraženi su u subotu, 23. marta, u okviru 23. kola Druge lige Srbije, na gostovanju u Smederevskoj Palanci, od odlične ekipe Mladosti SP, rezultatom 94:87.

     

    Viđena je veoma neizvesna utakmica, u kojoj su se tokom prve dve četvrtine, ekipe smenjivale u vođstu. Utakmica je prelomljena u trećoj četvrtini. Tada domaćin stiče značajnu prednost koju izabranici Zoran Bajina ipak nisu uspeli da neutrališu do kraja susreta.

     

    Najefikasniji u redovima „naftaša“ bio je Slobodan Lalić sa ubačena 24 poena. Po efikasnosti su ga pratili takođe dvocifreni Aleksandar Petrović sa 21. košem uz 11 skokova i Dejan Kovačević sa 16 poena.

     

    Nakon ovog kola, KK Proleter Naftagas se nalazi na desetom mestu na tabeli, sa skorom od 10 pobeda i 13 poraza. To mu još uvek ne garantuje siguran opstanak u ligi.

     

    U narednom, 24. kolu, košarkaši Proletera će na svom parketu dočekati ekipu Konstantina iz Niša. Utakmica će biti odigrana u subotu, 30. marta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    pobeda proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport