• Karte za utakmicu Srbija – Finska planule u rekordnom roku!

    Karte za košarkašku utakmicu Srbija – Finska, koja je na programu u sredu, 7. avgusta, već su rasprodate, saznaje portal zrenjaninski.com!   Kako saznajemo, zbog toga na dan utakmice neće biti prodaje karata na biletarnici Kristalne dvorane.   Ovu informaciju za naš portal je potvrdio i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.   – Karte za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karte za utakmicu Srbija – Finska planule u rekordnom roku!

    Karte za košarkašku utakmicu Srbija – Finska, koja je na programu u sredu, 7. avgusta, već su rasprodate, saznaje portal zrenjaninski.com!

     

    Kako saznajemo, zbog toga na dan utakmice neće biti prodaje karata na biletarnici Kristalne dvorane.

     

    Ovu informaciju za naš portal je potvrdio i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.

     

    – Karte za košarkaški spektakl, koji će biti održan u našem gradu, planule su u rekordnom roku, za svega dva i po dana – ističe Salapura.

     

    Pročitajte još: Besplatna Škola košarke Crvene zvezde u Aviv Parku Zrenjanin!

     

    On podseća da je nedavno u Zrenjaninu održano i Evropsko prvenstvo u košarci za žene. I tada je bila velika popunjenost Kristalne dvorane, a posebno tokom poslednje utakmice igrane u našem gradu, između Srbije i Belgije. Tada je oko stotinu ljudi, koji su došli pred sportsku dvoranu da bodre srpske košarkašice, ostalo bez karata.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Karta više tražila se i za rukometnu utakmicu između Srbije i Poljske. Podsetimo, ženska rukometna reprezentacija Srbije je, u prvom meču baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo, savladala ekipu Poljske sa ubedljivih 33:19.

     

    I vaterpolo reprezentacija Srbije je u nekoliko navrata gostovala u Zrenjaninu, što je takođe izazvalo veliku pažnju Zrenjaninaca.

     

    – To je još jedan dokaz da u Zrenjaninu ima publike koja je željna vrhunskih sportskih događaja. To je i dokaz da su Zrenjaninci uvek spremni da punim srcem podrže naše reprezentacije – ocenio je Salapura.

     

    Pomoćnik gradonačelnika je dodao da će se lokalna samouprava i u narednom periodu truditi da svojim sugrađanima obezbedi što više kvalitenih sportskih događaja.

     

    Najbolji košarkaši Srbije, u sklopu priprema za svetsko prvenstvo u Kini, odigraće 7. avgusta, u Zrenjaninu, utakmicu protiv selekcije Finske. Utakmica u Kristalnoj dvorani počinje u 21 čas.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin