• Karatisti Zrenjanina prethodnog vikenda uspešni na tri takmičenja

    Karatisti Zrenjanina prethodnog vikenda nastupili su na tri takmičenja.   Na seniorskom prvenstvu Vojvodine, održanom u Novom Bečeju, osvojili su tri medalje. Zlatne medalje osvojile su dame – debitantkinja na seniorskim prvenstvima Marina Oro, u kategoriji -55kg, i Anja Milovanović, u kategoriji -61kg. Srebrno odličje osvojio je takođe debitant Vuk Prica, u kategoriji -84kg.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatisti Zrenjanina prethodnog vikenda uspešni na tri takmičenja

    Karatisti Zrenjanina prethodnog vikenda nastupili su na tri takmičenja.

     

    Na seniorskom prvenstvu Vojvodine, održanom u Novom Bečeju, osvojili su tri medalje. Zlatne medalje osvojile su dame – debitantkinja na seniorskim prvenstvima Marina Oro, u kategoriji -55kg, i Anja Milovanović, u kategoriji -61kg. Srebrno odličje osvojio je takođe debitant Vuk Prica, u kategoriji -84kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dane Basta posetio opštinu Sečanj: Podrška novim generacijama sportista

     

    Svi takmičari su ostvarili plasman na prvenstvo Srbije koje će se održati krajem marta.

     

    karatisti zrenjanina

     

    U Novom Bečeju je održano i prvenstvo Banata za pionire i nade – kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Vojvodine. Karate klub Zrenjanin je osvojio osam medalja u osam nastupa i svi takmičari su se plasirali na prvenstvo Vojvodine, što je i bio primarni cilj.

     

    Zlatne medalje su osvojili muška ekipa nada (Ivan Lagundžija, Filip Hajdu i Marko Ćušić), Jelena Kerčov (nada 2010 -40kg), Filip Hajdu (nade 2009 -40kg), Mila Salapura (nada 2010 -45kg) i Ivan Lagundžija (nada 2010 -52kg).

     

    Srebrne medalje su osvojili ženska ekipa nada (Mila Salapura, Jelena Kerčov, Staša Ristović i Sara Šušak) i Sara Šušak (2010 -40kg).

     

    Bronzu je osvojila Staša Ristović (nada 2010 -50kg).

     

    karatisti zrenjanina

     

    Takođe, u Inđiji je održano prvenstvo osnovnih i srednjih škola sa teritorije Vojvodine u karateu. Karatisti Zrenjanina su nastupali ispred svojih škola i osvojili pet medalja.

     

    Zlatnu medalju je osvojila Marina Oro (Zrenjaninska gimnazija), dok su bronzane medalje osvojili Vuk Prica (Zrenjaninska gimnazija), Filip Hajdu (Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“), Nikola Babić (OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“) i Mihajlo Bogdanović (OŠ „Jovan Dučić“, Klek).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikaciono za školsko prvenstvo Srbije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport