• Karate klub Zadrugar iz Lazareva imao još jedan uspešan vikend

    Karate klub Zadrugar iz Lazareva imao je još jedan uspešan vikend.   Na tradicionalnom međunarodnom turniru „Grand prix Croatia“, koji je održan od 18. do 20. marta u Samoboru, učestvovalo je oko 1700 takmičara iz 33 zemlje. Među učesnicima su bile i takmičarke Zadrugara Dunja Rajić i Katarina Krstić.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski osnovci odlični […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karate klub Zadrugar iz Lazareva imao još jedan uspešan vikend

    Karate klub Zadrugar iz Lazareva imao je još jedan uspešan vikend.

     

    Na tradicionalnom međunarodnom turniru „Grand prix Croatia“, koji je održan od 18. do 20. marta u Samoboru, učestvovalo je oko 1700 takmičara iz 33 zemlje. Među učesnicima su bile i takmičarke Zadrugara Dunja Rajić i Katarina Krstić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski osnovci odlični na okružnom takmičenju u šahu!

     

    U veoma kvalitetnoj i velikoj konkurenciji, u kojoj je učestvovala 51 karatistkinja, Dunja je uspela da dođe do finala pobedivši pet protivnica. I pored odličnog nastupa u finalu, u ravnopravnoj borbi je izgubila od takmičarke iz Hrvatske.

     

    Katarina je zaustavljena u drugom kolu.

     

    karate klub zadrugar

     

    Karate klub Zadrugar je u nedelju nastupio i na prvenstvu Srbije u borbama za pionire, koje je održano u Smederevu. Ovaj klub su predstavljale dve takmičarke i obe su osvojile medalje.

     

    U kategoriji preko 40 kg, Helena Milinović je osvojila srebrnu medalju, dok je njena klupska drugarica Anđela Ubović u istoj kategoriji osvojila bronzanu medalju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Narednog vikenda takmičari Zadrugara nastupaju u Čačku na prvenstvu Srbije za seniore i prvenstvu Srbije za učenike osnovnih i srednjih škola.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport