• KAJAKAŠI BEGEJA SE VRATILI SA ČETIRI ZLATNE I DVE SREBRNE MEDALJE

    ZRENJANIN – U prvom kolu Mini kajak lige i na tradicionalnoj regati „Borča 2017“ učestvovalo je 18 klubova iz Srbije, a među njima i Kajak klub „Begej“ sa 10 takmičara. Zrenjaninski kajakaši vratili su se sa osvojene 4 zlatne i 2 srebrne medalje.     Zlatne medalje su osvojili: u konkurenciji dečaka MK-1 2005. godište […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KAJAKAŠI BEGEJA SE VRATILI SA ČETIRI ZLATNE I DVE SREBRNE MEDALJE

    ZRENJANIN – U prvom kolu Mini kajak lige i na tradicionalnoj regati „Borča 2017“ učestvovalo je 18 klubova iz Srbije, a među njima i Kajak klub „Begej“ sa 10 takmičara. Zrenjaninski kajakaši vratili su se sa osvojene 4 zlatne i 2 srebrne medalje.

     

     

    Zlatne medalje su osvojili: u konkurenciji dečaka MK-1 2005. godište David Kovačević, u konkurenciji pionirki K-2 Biljana Vukov sa Elenom Stević iz Zemuna, zatim Ana Horvat kod devojčica MK-4 sa takmičarkama iz Bečeja i Višnjićeva, kao i Goran i Srđan Đorđević u K-2 za seniore.

     

     

    Srebrne medalje su osvojili Vilmoš Kopi u konkurenciji dečaka MK-1 2004. godište i Srđan Đorđević u K-1 kod seniora.

     

     

    Učestvovali su još Nikola Tatalović u MK-1 2004. koji je zauzeo 7. mesto, Anastasija Hegediš i Anđelija Stefanović u MK-2 2006. godište, koje su zauzele 4. mesto, kao i Ingrid Stojko koja je zauzela 7. mesto u konkurenciji devojčica
    MK-1 2006. godište.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport