• Kajak klub Begej osvojio 12 medalja, među kojima su i četiri zlatne

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina nastupio je juče sa 14 takmičara na 15. po redu regati u organizaciji Kajak, kanu i motonautičkog kluba Beograd, kao i prvenstvu Beograda na Adi Ciganliji. Učestvovalo je ukupno 18 klubova iz Srbije, a Kajak klub Begej je osvojio 12 medalja – četiri zlatne, pet srebrnih i tri bronzane.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajak klub Begej osvojio 12 medalja, među kojima su i četiri zlatne

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina nastupio je juče sa 14 takmičara na 15. po redu regati u organizaciji Kajak, kanu i motonautičkog kluba Beograd, kao i prvenstvu Beograda na Adi Ciganliji. Učestvovalo je ukupno 18 klubova iz Srbije, a Kajak klub Begej je osvojio 12 medalja – četiri zlatne, pet srebrnih i tri bronzane.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Idu po medalje: Oni brane boje Srbije na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade

     

    Zlatna odličja osvojili su Nikola Kovačević, u seniorskoj konkurenciji, u trci K-1 500m, kao i Petar Sudžuković i Mijat Ramljanski u trci MK-4 dečaci 2013 – 2014. godište, te Marko Lončarski u MK-1 500m. Lončarski je osvojio zlato i u pionirskoj konkurenciji.

     

    Srebrne medalje u mini kajaku osvojili su Mijat Ramljanski i Miloš Lončarski, kao i pioniri Marko Lakatuš, zatim Marko Lakatuš – Nemanja Vlatković i pioniri mix Ana Zvekić, Jana Stefanović, Marko Lakatuš i Nemanja Vlatković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VREME JE ZA REKREACIJU: Patike po super ceni!

     

    Bronzane medalje u mini kajaku osvojili su Petar Sudžuković, zatim Marko Lončarski, kao i Milica Grebenar, Jelena Nikolić i Du Ruoran u trci MK-4 500m.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport