• JOŠ ZRELIJA IGRA TAKMIČARA BEJZBOL KLUBA BEČKEREK

    U Novom Sadu izostala sportska sreća

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NOVI SAD – U organizaciji Bejzbol kluba Novi Sad, u ovom gradu je održan treći turnir BeeBall lige Srbije 2016.

    bejzbol_beckerek

    Učestvovalo je ukupno pet ekipa iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina. Pionirska ekipa Bejzbol i softbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina, sastavljena od šest dečaka i dve devojčice (2003. godište) prikazala je još zreliju igru, u odnosu na prva dva turnira ove sezone.

    Nakon tri pobede i jednog poraza, Bečkerek se direktno plasirao u finale, u kojem je protivnik bila ekipa Vojvodine iz Novog Sada. Nakon vrlo izjednačene igre tokom četiri izmene, rezultat je bio 20:20. Nažalost, u poslednjem napadu mladi Zrenjaninci nisu imali sportske sreće, pa je meč završen rezultatom 25:21 u korist Novosađana.

    Ovo prvo izboreno finale Bečkereka treba da hrabri pred završni turnir sezone u zatvorenom, koji će se održati u Beogradu, kao i pred početak sezone little league bejzbola na otvorenim terenima.

    Na ukupnoj tabeli Bi-bol sezone 2016. godine Bečkerek zauzima odlično drugo mesto. Treba istaći dobru igru u odbrani Nikole Dragojlova, Dalibora Todorovića, Luneta Raškova, Nikole Đurina i Nikole Ćuraškovića. Uroš Bursać  je dobio priznanje kao najbolji udarač turnira.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport