• Još tri medalje za Kajak klub Begej na Prvenstvu Srbije

    Posade zrenjaninskih kajakašica osvojile su još tri medalje poslednjeg takmičarskog dana na Prvenstvu Srbije u kajaku i kanuu, koje je u protekla četiri dana održano na vodama Parka prirode Tikvara, nadomak Bačke Palanke.   U nedelju su izdominirale devojke u seniorskom četvercu, u sastavu Nikolina Margić, Biljana Vukov, Dragana Vukov i Jovana Tuba.   Prvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još tri medalje za Kajak klub Begej na Prvenstvu Srbije

    Posade zrenjaninskih kajakašica osvojile su još tri medalje poslednjeg takmičarskog dana na Prvenstvu Srbije u kajaku i kanuu, koje je u protekla četiri dana održano na vodama Parka prirode Tikvara, nadomak Bačke Palanke.

     

    U nedelju su izdominirale devojke u seniorskom četvercu, u sastavu Nikolina Margić, Biljana Vukov, Dragana Vukov i Jovana Tuba.

     

    Prvo su u trci K-4 na distanci od 1000 metara zauzele drugo mesto, te se na taj način okitile srebrnom medaljom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rukometaši zrenjaninskog Proletera slavili protiv Kaćana (Foto)

     

    Nakon toga, u trci K-4 na 500 metara, one su treće prošle kroz cilj i tako osvojile bronzano odličje. Identičan uspeh ovaj četverac ostvario je i na deonici od 200 metara.

     

    Na taj način Kajak klub Begej je na ovogodišnjem državnom prvenstvu osvojio ukupno šest medalja. To ga je svrstalo na 17. mesto u ukupnom plasmanu od 36 klubova koji su učestvovali na prvenstvu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport