• JOŠ JEDNOM POBEDOM OKONČALI OVU GODINU (FOTO)

    OK Proleter – OK Mladost (Turija) 3:0 (25:19, 25:19, 25:22)   Odbojkaši Proletera su, u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Druge muške lige – grupa Sever, u zrenjaninskom Medisonu, ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu i na najlepši način okončali 2017. godinu.       Ubedljiva i sigurna igra Zrenjaninaca bila je nerešiva enigma za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ JEDNOM POBEDOM OKONČALI OVU GODINU (FOTO)

    OK Proleter – OK Mladost (Turija) 3:0 (25:19, 25:19, 25:22)

     

    Odbojkaši Proletera su, u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Druge muške lige – grupa Sever, u zrenjaninskom Medisonu, ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu i na najlepši način okončali 2017. godinu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Ubedljiva i sigurna igra Zrenjaninaca bila je nerešiva enigma za goste iz Turije tokom celog meča, što je dovelo do toga da je mladi sastav trenera Predraga Tanackovića ostvario maksimalnu pobedu od 3:0.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Veoma sam zadovoljan ovim jesenjim delom prvenstva, jer se zaista nismo mogli ni nadati da ćemo ostvariti sedam pobeda. Međutim, vredno smo radili, to se isplatilo. Sada odlazimo na zasluženi odmor, a početak priprema za nastavak sezone biće negde oko 10. januara – rekao je glavni strateg Zrenjaninaca nakon meča.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Peđa je dodao da, iako se Proleter sada nalazi u vrhu tabele, nije realno da se razmišlja u napadu na višu ligu, pre svega jer nedostaju finansijska sredstva, koja bi omogućila takmičenje u istoj. On je napomenuo da je liga iznad skuplja jedno pet puta, i da je sada to nerealno očekivati.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Druga stvar je da ova deca treba još da rade i da rastu, da bi mogla da se nose u toj ligi, jer to je liga u kojoj igraju momci od 30 godina u proseku – dodao je Tanacković za kraj našeg razgovora.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport