• Još jedna drama u režiji zrenjaninske „lude družine“

    KMF Bečej 2003 – KMF SAS 4:3 (poluvreme 2:0)   Još jedna drama, kakvu može da izrežira samo zrenjaninska „luda družina“, viđena je u ponedeljak, 21. oktobra, prilikom gostovanja KMF SAS u Bečeju, u okviru 6. kola Druge lige Srbije.   Iako su stvorili nekolicinu šansi, izabranici Milivoja Batinice tokom prvog poluvremena nisu uspeli da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još jedna drama u režiji zrenjaninske „lude družine“

    KMF Bečej 2003 – KMF SAS 4:3 (poluvreme 2:0)

     

    Još jedna drama, kakvu može da izrežira samo zrenjaninska „luda družina“, viđena je u ponedeljak, 21. oktobra, prilikom gostovanja KMF SAS u Bečeju, u okviru 6. kola Druge lige Srbije.

     

    Iako su stvorili nekolicinu šansi, izabranici Milivoja Batinice tokom prvog poluvremena nisu uspeli da zatresu mrežu domaće ekipe. Na drugoj strani je Bečej, pogocima Koraća u 4. i Ćuluma u 9. minutu, na poluvreme otišao sa dva gola prednosti.

     

    Već u prvom minutu nastavka ekipa SAS-a preko Delića smanjuje rezultat na 2:1. Međutim, Bečej golom Dražića u 27. minutu ponovo povećava vođstvo na dva gola prednosti.

     

    Nakon toga usledio je period igre u kojem su Zrenjaninci bili nadmoćniji rival na parketu. To su i krunisali pogocima Novakovića u 31. i Radenkovića u 38. minutu za poravnanje rezultata na 3:3.

     

    Pročitajte još: Srđan Milošević trećeplasirani na prvenstvu u street workout-u (Video)

     

    Domaća ekipa, golom Goluba u 38. minutu, dolazi u vođstvo od 4:3, nakon čega počinje prava drama, koja kulminira penalom za goste.

     

    Četiri sekunde pred kraj meča, KMF SAS propušta veliku šansu da izbori remi u vojvođanskom derbiju pošto ne uspeva da iskoristi kazneni udarac sa 10 metara.

     

    Bio je ovo peti ovosezonski izgubljeni meč ekipe SAS-a. Zanimljiva je činjenica da su u svih pet poraza izabranici Milivoja Batinice utakmice gubili sa po jednim golom razlike.

     

    U narednom kolu, zrenjaninska „luda družina“ će na parketu Kristalne dvorane dočekati ekipu Radničkog iz Niša. Nišije se trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport