• Jelena Kerčov bronzana na prvenstvu Srbije za pionire

    U Beogradu je održano prvenstvo Srbije za pionire i nade, na kojem je Karate klub Zrenjanin učestvovao sa dvoje takmičara.   Jelena Kerčov je u kategoriji pionirki 2010. godište (-36kg) osvojila bronzanu medalju. Na putu do medalje, Jelena je u prva dva kola ostvarila pobede od 11:10 i 1:0, da bi u polufinalu izgubila rezultatom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jelena Kerčov bronzana na prvenstvu Srbije za pionire

    U Beogradu je održano prvenstvo Srbije za pionire i nade, na kojem je Karate klub Zrenjanin učestvovao sa dvoje takmičara.

     

    Jelena Kerčov je u kategoriji pionirki 2010. godište (-36kg) osvojila bronzanu medalju. Na putu do medalje, Jelena je u prva dva kola ostvarila pobede od 11:10 i 1:0, da bi u polufinalu izgubila rezultatom 0:3. Onda je u borbi za treće mesto ubedljivo pobedila 8:0.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jedinstvo 2014 obavestilo Fudbalski savez grada da istupa iz takmičenja

     

    Rastko Marković ovog puta nije uspeo da dođe do odličja i zaustavljen je u prvom kolu rezultatom 0:1.

     

    Ovo je i Jeleni i Rastku bio debitantski nastup na državnom prvenstvu. U Karate klubu Zrenjanin su sigurni da će u narednim godinama praviti još bolje rezultate.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport