• Izvanredan uspeh u Tunisu: Dunja Rajić bronzana na prvenstvu Mediterana

    Takmičarka Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić nastupila je na 29. prvenstvu Mediterana u karateu za kadete, juniore i seniore, koje je prošlog vikenda održano u Tunisu.   Dunja Rajić je bila u sastavu nacionalne selekcije Srbije i ostvarila je izvanredan uspeh, osvojivši bronzanu medalju u konkurenciji juniorki preko 66kg.   PROČITAJTE JOŠ: Fantastični na prvenstvu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izvanredan uspeh u Tunisu: Dunja Rajić bronzana na prvenstvu Mediterana

    Takmičarka Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić nastupila je na 29. prvenstvu Mediterana u karateu za kadete, juniore i seniore, koje je prošlog vikenda održano u Tunisu.

     

    Dunja Rajić je bila u sastavu nacionalne selekcije Srbije i ostvarila je izvanredan uspeh, osvojivši bronzanu medalju u konkurenciji juniorki preko 66kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fantastični na prvenstvu Srbije: Bulaja odbranio zlato, Milutin u nikad boljem izdanju!

     

    – Ovim uspehom potvrdila je da je trenutno najperspektivnija takmičarka u Srbiji. Podsetiću da je osvojila zlatnu medalju na Evropskom šampionatu, srebrnu u svetskoj Premijer ligi za mlade, kao i zlato na Balkanskom šampionatu i nacionalnom prvenstvu u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Osvojila je i srebro na Kupu Srbije u seniorskoj konkurenciji, a sada i bronzu na Mediteranskom šampionatu. To su rezultati za divljenje – kaže za portal zrenjaninski.com Dunjin trener Miloš Erić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Narednog vikenda se u Baru održava prvenstvo Balkana za decu. U sastavu reprezentacije Srbije učestvuju i takmičarke Zadrugara Sofija Mijailović, Nađa Kljajić i Helena Milinović. Ovo je njihov debitantski nastup na Balkanskom šampionatu.

     

    dunja rajić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport