• Ivani Vuleti i njenom treneru dodeljena novčana nagrada od po 30.000 evra

    Članovi Vlade Srbije su doneli rešenje o dodeli novčane nagrade za sportske rezultate atletičarki iz Zrenjanina Ivani Vuleti za osvojenu zlatnu medalju u skoku udalj na Svetskom atletskom prvenstvu u Budimpešti. Nagrada je dodeljena i njenom treneru Goranu Obradoviću.   Odlukom Vlade Srbije, Ivani Vuleti i Goranu Obradoviću dodeljena je novčana nagrada u iznosu od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivani Vuleti i njenom treneru dodeljena novčana nagrada od po 30.000 evra

    Članovi Vlade Srbije su doneli rešenje o dodeli novčane nagrade za sportske rezultate atletičarki iz Zrenjanina Ivani Vuleti za osvojenu zlatnu medalju u skoku udalj na Svetskom atletskom prvenstvu u Budimpešti. Nagrada je dodeljena i njenom treneru Goranu Obradoviću.

     

    Odlukom Vlade Srbije, Ivani Vuleti i Goranu Obradoviću dodeljena je novčana nagrada u iznosu od po 30.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Justin Cvetkov se od četvrte godine bavi plivanjem a sada obara evropske rekorde

     

    „Donošenje ovog rešenja je od veoma velikog interesa za razvoj i afirmaciju sporta, za što bolju motivaciju i pripremu sportista za postizanje još boljih rezultata koji će doprineti afirmaciji naše države. Samim tim je od velikog značaja i interesa za Republiku Srbiju“, saopštila je Vlada.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, najbolja srpska atletičarka, Zrenjaninka Ivana Vuleta, osvojila je zlatnu medalju u skoku udalj na Svetskom prvenstvu za seniore i seniorke, koje se održava u Budimpešti od 19. do 27. avgusta. Ona je postigla novi rekord Srbije na otvorenom rezultatom 7,14 metara.

     

    Golman Milan Glišin imao izuzetno uzbudljiv letnji prelazni rok

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport