• Ivan Lenđer za naš portal: Više ne jurim rezultate, plivam iz zadovoljstva

    Naš proslavljeni plivač, Zrenjaninac Ivan Lenđer, posle duže pauze nastupio je na jednom takmičenju, i to na Otvorenom prvenstvu Mađarske, kao član četvoročlane delegacije Srbije.   Uz Lenđera, na takmičenju u Kapošvaru učestvovali su i Stefan Šorak, Uroš Nikolić i Čaba Silađi, koji je blistao u bazenu i osvojio duplu krunu na 50 i 100 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivan Lenđer za naš portal: Više ne jurim rezultate, plivam iz zadovoljstva

    Naš proslavljeni plivač, Zrenjaninac Ivan Lenđer, posle duže pauze nastupio je na jednom takmičenju, i to na Otvorenom prvenstvu Mađarske, kao član četvoročlane delegacije Srbije.

     

    Uz Lenđera, na takmičenju u Kapošvaru učestvovali su i Stefan Šorak, Uroš Nikolić i Čaba Silađi, koji je blistao u bazenu i osvojio duplu krunu na 50 i 100 prsno. Lenđer, nažalost, nije uspeo da se domogne medalja, ali je pokazao da je i danas u odličnoj formi.

     

    – Hteo bih da naglasim da nastup u Mađarskoj nije moj povratak u profesionalno plivanje. Ne jurim rezultate, to mi jednostavno više nije prioritet. Reč je o zadovoljstvu i večitoj ljubavi prema sportu. I dalje mi je primaran trenerski posao u Dubaiju – kaže Ivan Lenđer za portal zrenjaninski.com.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Darko Karan izabran za člana UO Košarkaškog saveza Srbije

     

    Nekadašnji juniorski prvak sveta, osvajač brojnih medalja na evropskim i svetskim takmičenjima, pre dve godine se odselio u Dubai, gde je angažovan kao trener plivanja.

     

    – Nisam se bavio sportom otkako sam zvanično prekinuo karijeru. Tako je bilo sve do pre devet meseci, kada sam počeo rekreativno da treniram, jedanput dnevno po sat vremena. Tako će biti i ubuduće, jer mi jednostavno prija tako – naglasio je Lenđer.

     

    Čaba Silađi: Moj kum Ivan Lenđer se vratio u velikom stilu

     

    Oduševljenje zbog toga što je odlučio da ponovo zapliva nije krio ni njegov kum Čaba Silađi, koji je ocenio da se Ivan vratio u velikom stilu. Silađi je novinarima potvrdio da je Lenđer nastupio na Otvorenom prvenstvu Mađarske zbog sebe, bez ikakvih skrivenih motiva.

     

    – Značilo mi je da ga vidim, pokazao nam je kako je lepo takmičiti se. Video sam tu sreću kod njega – istakao je Silađi.

     

    Pre nekoliko meseci Ivan je izjavio da mu iz perioda kada je bio takmičar najviše nedostaju ekipa i druženje u reprezentaciji Srbije. Sada je odlučio da se ponovo priseti svih tih lepih trenutaka.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport