• In memoriam: Preminuo Atila Juhas, nekadašnji plivač Proletera

    Posle kraće i teške bolesti danas je u 59. godini života preminuo Atila Juhas, objavio je Plivački klub Proleter iz Zrenjanina.   Atila Juhas je rođen 1963. godine i dolazi iz sportske porodice. Bio je jedan od prvih članova nove generacije plivača Proletera koja je od 1973. godine, nakon izgradnje otvorenog bazena, postizala sjajne rezultate […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    In memoriam: Preminuo Atila Juhas, nekadašnji plivač Proletera

    Posle kraće i teške bolesti danas je u 59. godini života preminuo Atila Juhas, objavio je Plivački klub Proleter iz Zrenjanina.

     

    Atila Juhas je rođen 1963. godine i dolazi iz sportske porodice. Bio je jedan od prvih članova nove generacije plivača Proletera koja je od 1973. godine, nakon izgradnje otvorenog bazena, postizala sjajne rezultate na takmičenjima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Preminula Verica Miloradović, jedna od najvećih jugoslovenskih atletičarki

     

    „Mirna i prijatna Atilina pojava pretvarala se u sjajnog takmičara u bazenu, gde je svojim radom došao do visokih plasmana na nivou Vojvodine i Srbije“, objavio je Plivački klub Proleter.

     

    Posle plivačke karijere radio je u klubu kao trener u više uzrasnih grupa. U Proleteru je proveo više od dve decenije. Takođe, radio je na Gradskom bazenu u Zrenjaninu.

     

    „Bio je izuzetno cenjen i poštovan od strane kolega i prijatelja. Atila će ostaviti večni trag i zauvek ćemo ga se sećati“, poručili su iz kluba.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Iza njega su ostali sin Filip i ćerka Gabrijela.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. RIP.
      Sada su radnici na bazenu kikbokseri i povratnici sa Kipra, prošlosti poznate po radu u noćnim klubovima, zna se šta ostalo ide uz tu priču. Tako je počelo 2012. Samo suvi kvalitet…

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport