• In memoriam: Preminula legendarna karatistkinja Snežana Pantić

    Čuvena karatistkinja Snežana Pantić (devojačko Perić) iz Zrenjanina preminula je u 43. godini života, posle duge borbe sa opakom bolešću.   Ovim povodom, kratkim saopštenjem za javnost oglasio se Karate klub Zrenjanin.   „Obaveštavamo poštovaoce našeg kluba da je preminula naša uspešna dugogodišnja članica kluba Snežana Pantić (Perić)“, navodi se u objavi.   Karate klub […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    In memoriam: Preminula legendarna karatistkinja Snežana Pantić

    Čuvena karatistkinja Snežana Pantić (devojačko Perić) iz Zrenjanina preminula je u 43. godini života, posle duge borbe sa opakom bolešću.

     

    Ovim povodom, kratkim saopštenjem za javnost oglasio se Karate klub Zrenjanin.

     

    „Obaveštavamo poštovaoce našeg kluba da je preminula naša uspešna dugogodišnja članica kluba Snežana Pantić (Perić)“, navodi se u objavi.

     

    Karate klub Budućnost iz Podgorice takođe je uputio poslednji pozdrav čuvenoj Zrenjaninki.

     

    „Tužna vest za naš klub. Naša šampionka Snežana Pantić je preminula. Snežana ne samo da je bila jedna od najtrofejnijih takmičarki Karate kluba Budućnost, već i celog regiona. Nakon duge borbe, primili smo vest da Snežana više nije sa nama. Ne postoje reči koje mogu da opišu tugu koju smo osetili kada smo primili ovu tužnu vest. Neno, počivaj u miru, hvala ti za sve najlepše uspomene koje smo stvorili zajedno. Volimo te“, poručili su iz Karate kluba Budućnost.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Snežana Pantić je rođena 18. juna 1978. godine u Zrenjaninu, a karateom se bavila 20 godina. Takmičila se za reprezentaciju Jugoslavije 14 puta, zatim za Srbiju i Crnu Goru i na kraju i reprezentaciju Srbije. Osvajala je zlatne medalje na šampionatima sveta, Evrope, Mediteranskim igrama, svetskim igrama, 16 puta bila prvakinja države. Ima ukupno 36 medalja sa šampionata sveta i Evrope.

     

    Bila je udata za bivšeg golmana Fudbalskog kluba Partizan Đorđa Pantića.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport