• I ovog vikenda mladi džudisti su nas obradovali fantastičnim rezultatima

    I ovog vikenda, mladi džudisti zrenjaninskog Proletera obradovali su nas fantastičnim rezultatima. Nastupivši na dva fronta, oni su ponovo doneli pregršt medalja u Zrenjanin.   Veći deo ekipe, u nedelju, 1. decembra, nastupio je na tradicionalnom međunarodnom turniru u Novom Sadu, u organizaciji Džudo kluba Vojvodina. Predvođeni trenerom Tomislavom Kohajmom, osmoro zrenjaninskih džudoka okitilo se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    I ovog vikenda mladi džudisti su nas obradovali fantastičnim rezultatima

    I ovog vikenda, mladi džudisti zrenjaninskog Proletera obradovali su nas fantastičnim rezultatima. Nastupivši na dva fronta, oni su ponovo doneli pregršt medalja u Zrenjanin.

     

    Veći deo ekipe, u nedelju, 1. decembra, nastupio je na tradicionalnom međunarodnom turniru u Novom Sadu, u organizaciji Džudo kluba Vojvodina. Predvođeni trenerom Tomislavom Kohajmom, osmoro zrenjaninskih džudoka okitilo se medaljama.

     

    Prva mesta u svojim težinskim i uzrasnim kategorijama i zlatne medalje osvojili su Lenka Stojanov, Ognjen Vukobrat i Milan Bulaja. Na treći stepenik pobedničkog postolja popeli su se mladi džudisti Lenka Stefanović, Jana Terzin, Bojana Praporski, Marko Agotić i Vuk Momirov.

     

    Pročitajte još: Mlade nade Rvačkog kluba Proleter briljirale na dva međunarodna turnira

     

    Kao jedini predstavnik OJK Proleter na međunarodnom turniru u hrvatskoj prestonici Zagrebu nastupio je Marko Milutin. On je, takmičivši se u konkurenciji mlađih kadeta, osvojio bronzanu medalju, sa učinkom od tri pobede i jednim porazom.

     

    Treba napomenuti da je na turniru u Zagrebu učestvovala i mala ekspedicija iz Džudo kluba Banat iz Žitišta, te da je i ona ostvarila fantastične rezultate. Naime, Dimitrije Nedeljković i Milica Radaković zauzeli su prva mesta u svojim kategorijama i okitili su se zlatnim medaljama.

     

    Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport