• I ove godine organizovano besplatno bavljenje sportom za najmlađe

    U okviru projekta „Sportsko leto – besplatno leto“, u gradu Zrenjaninu i ove godine organizovano je besplatno bavljenje sportom za najmlađe, tokom letnjih meseci.   Ovo je druga godina za redom da Grad Zrenjanin i Sportski savez grada Zrenjanina, u saradnji sa Savezom za školski sport i Javnom ustanovom „Sportski objekti“, organizuje ovakve aktivnosti.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    I ove godine organizovano besplatno bavljenje sportom za najmlađe

    U okviru projekta „Sportsko leto – besplatno leto“, u gradu Zrenjaninu i ove godine organizovano je besplatno bavljenje sportom za najmlađe, tokom letnjih meseci.

     

    Ovo je druga godina za redom da Grad Zrenjanin i Sportski savez grada Zrenjanina, u saradnji sa Savezom za školski sport i Javnom ustanovom „Sportski objekti“, organizuje ovakve aktivnosti.

     

    „U ovu akciju uključilo se 17 sportskih organizacija iz 14 sportskih grana. Sa zadovoljstvom konstatujemo da je učešće uzelo više od pet stotina mališana, kojima je besplatno ponuđena mogućnost da se oprobaju u borilačkim, vodenim i loptaškim sportovima, ali i u atletici, plesu i raznim poligonima. Zahvaljujemo se sportskim organizacijama i udruženjima koje su prepoznale značaj ovog projekta, a sve u svrhu pravilnog i zdravog odrastanja naših najmlađih sugrađana“, saopštavaju iz Sportskog saveza grada Zrenjanina.

     

    Iz Sportskog saveza grada Zrenjanina najavljuju da će, u narednom periodu, u prostorijama tog saveza biti održano više svečanosti u znak zahvalnosti organizacijama koje su podržale ovu akciju. Na spisku su Savez za školski sport grada Zrenjanina, Veslački klub Begej 1883, Odbojkaški klub Klek Srbijašume, Kajak klub Begej, Atletski klub AS 023, Tekvondo klub Zrenjanin, Boks klub Petrovgrad, Veslački klub Zreneks 1995, Fudbalski klub Petlić, Košarkaški klub Petrovgrad, Košarkaški klub Proleter Naftagas, Rukometni klub Proleter, Omladinski rukometni klub Zrenjanin, Ženski rukometni klub Proleter, Rvački klub Proleter, Sportsko udruženje Sport tim (obuka neplivača) i Plesni klub Free dance.

     

    U Sportskom savezu grada Zrenjanina ističu i činjenicu da u gradu tokom cele godine besplatno svoje sportske programe sprovode Rvački klub Proleter, Rvački klub Botoš, Veslački klub Zreneks 1995, Boks klub Petrovgrad, Odbojkaški klub Klek Srbijašume i Sportsko udruženje Sport tim.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport