• I opet triler u režiji zrenjaninske „Lude družine“ (Foto)

    KMF SAS – KMF EKONOMIST 3:2 (2:0)   Ponovo je viđena odlična futsal utakmica u ponedeljak, 19. novembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, kada su se u okviru 10. kola Druge lige sastali domaći SAS i Ekonomist iz Beograda.   Izabranici Milivoja Batinice kontrolisali su meč čitavih 36 minuta, u kojima su lepršavom igrom dominirali na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    I opet triler u režiji zrenjaninske „Lude družine“ (Foto)

    KMF SAS – KMF EKONOMIST 3:2 (2:0)

     

    Ponovo je viđena odlična futsal utakmica u ponedeljak, 19. novembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, kada su se u okviru 10. kola Druge lige sastali domaći SAS i Ekonomist iz Beograda.

     

    Izabranici Milivoja Batinice kontrolisali su meč čitavih 36 minuta, u kojima su lepršavom igrom dominirali na terenu, stvarali šanse i golovima Igora Aranitovića u 3. i 15. minutu imali sigurnih 2:0 u svojim rukama. A onda, kao po nekom nepisanom pravilu, usledila je triler završnica.

     

    Odbrana Zrenjaninaca je popustila, što je napadač gostiju Tomin iskoristijo, te pogocima u 37. i 38. minutu, meč doveo u neizvesnu završnicu.

     

    U poslednja dva minuta, SAS se ponovo usredsređuje na ofanzivu, što daje rezultat na 22 sekunde pred kraj utakmice, kada Tomin koristi pokrivenost golmana gostiju i sa više od deset metara, preciznim šutem, pogađa mrežu za konačnih 3:2.

     

    Nakon 10 odigranih kola, SAS se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, a u narednom, poslednjem kolu jesenje polusezone, izabranici Sime Batinice gostovaće četvrtoplasiranoj ekipi Sopota.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport