• HUMANE DIMENZIJE KARATEA: Prvi gradski seminar belih kimona

    Povodom jubileja, 50 godina karate sporta u Zrenjaninu, u nedelju, 15. decembra, biće održan prvi gradski humanitarni karate seminar pod sloganom „Humane dimenzije karatea“, saznaje portal zrenjaninski.com. Ovaj događaj počinje u 11 časova.   Biće to prilika da se okupe osnivači prvog karate kluba u gradu, kao i prošli, sadašnji i budući šampioni, sudije i treneri. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HUMANE DIMENZIJE KARATEA: Prvi gradski seminar belih kimona

    Povodom jubileja, 50 godina karate sporta u Zrenjaninu, u nedelju, 15. decembra, biće održan prvi gradski humanitarni karate seminar pod sloganom „Humane dimenzije karatea“, saznaje portal zrenjaninski.com. Ovaj događaj počinje u 11 časova.

     

    Biće to prilika da se okupe osnivači prvog karate kluba u gradu, kao i prošli, sadašnji i budući šampioni, sudije i treneri. Seminaru mogu da prisustvuju i vežbači i simpatizeri najmasovnijeg borilačkog sporta na svetu.

     

    – Na čak deset tatamija u Kristalnoj dvorani, pod stručnim nadzorom iskusnih karate majstora i instruktora, biće prikazani svi aspekti karatea. Biće prikazani rekreativni, korektivni, realni, takmičarski, adaptirani karate, karate kao samoodbrana… Po prvi put, svi gradski karate klubovi su uključeni u realizaciju ove manifestacije – kaže za naš portal pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina i predsednik Organizacionog odbora proslave jubileja 50 godina karatea Simo Salapura.

     

    Pročitajte još: Banatski cvet imao zapažen nastup na turniru „Novi Sad Open“

     

    Organizatori seminara „Humane dimenzije karatea“ pozivaju sve nekadašnje karatiste da se priključe ovom događaju. Kako je najavljeno, on će imati humanitarni karakter. Naime, svi učesnici će moći da doniraju priloge za već poznatu gradsku humanitarnu akciju „Sportom za bolje sutra“.

     

    Pokrovitelji manifestacije su Grad Zrenjanin i Sportski savez Grada Zrenjanina.

     

    humane dimenzije karatea

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin