• Gradonačelnik Zrenjanina čestitao šestostrukim prvacima države (Foto)

    Za članove zrenjaninskog Stonoteniskog kluba Banat, koji su odbranili titulu prvaka Srbije, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić priredio je prijem. STK Banat postao je prvak Srbije šesti put, što je neverovatan uspeh sportskog kolektiva iz ovog grada.   – Nijednu titulu nije lako osvojiti, ali nam je ova možda najdraža. Osvojili smo je sa 22 pobede […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gradonačelnik Zrenjanina čestitao šestostrukim prvacima države (Foto)

    Za članove zrenjaninskog Stonoteniskog kluba Banat, koji su odbranili titulu prvaka Srbije, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić priredio je prijem. STK Banat postao je prvak Srbije šesti put, što je neverovatan uspeh sportskog kolektiva iz ovog grada.

     

    – Nijednu titulu nije lako osvojiti, ali nam je ova možda najdraža. Osvojili smo je sa 22 pobede iz 22 meča, što je gotovo nestvarno. U klubu je izraženo zajedništvo i dobra atmosfera, i svi se veoma dobro poznajemo. Osim igrača, tu su i uprava kluba, treneri i naši navijači. Svi smo složni i maksimalno spremni da ostvarimo ciljeve – naglasio je kapiten kluba i reprezentativac Srbije Ilija Majstorović.

     

    On je kao odličnu vest najavio i turnir za juniore, koji će se u septembru održati u Zrenjaninu, i gde će doći renomirane reprezentacije.

     

    – Očekujemo do 35 gostiju na ovom turniru. Zahvaljujući podršci Grada Zrenjanina, ostvarena je šansa da se ovde organizuje jedan turnir, koji je praktično u rangu svetskog prvenstva. Tu će biti najbolji svetski mladi igrači, biće tu i kineska reprezentacija, i očekujemo pravi spektakl. To će dodatno doprineti afirmaciji stonog tenisa i našeg grada – ocenio je Majstorović.

     

    Njega od polovine juna očekuju reprezentativne pripreme, u juniorskoj kategoriji.

     

    – Od avgusta ponovo kreću klupske pripreme. Verujem da ćemo biti svi zdravi i u punom sastavu. Pohvalio bih i klub Stenes koji je ostvario fenomenalne rezultate. A njihov igrač Dimitrije Levajac, koji je bio seniorski i juniorski šampion države, od sledeće godine nosiće dres Banata. To će za nas biti veliki plus jer se radi o fenomenalnom igraču – najavio je Majstorović.

     

    On je istakao činjenicu da su sa prosekom godina 19,5 igrači zrenjaninskog Stenesa bili najmlađi tim u Super ligi.

     

    – Nadam se da ćemo jednog dana imati priliku da igramo toliko željeno finale između Banata i Stenesa – poručio je Majstorović.

     

    gradonačelnik zrenjanina čestitao stonoteniserima banata

     

    Sjajan uspeh!

     

    Gradonačelnik Janjić nije krio zadovoljstvo zbog novog uspeha zrenjaninskih sportista.

     

    – Čestitao sam našim stonoteniserima koji su nas iskreno obradovali, po šesti put osvojivši titulu prvaka. To je sjajan uspeh, iza kojeg stoji izuzetan rad i angažovanje. Mi smo uspeli u prethodnim godinama da im popravimo uslove za treniranje. Banat je prvi, Stenes je treći u Srbiji, i nema grada u Srbiji koji može da se pohvali takvim stonoteniserima. Nadam se da će ovi izuzetni momci nastaviti sa takvim radom i rezultatima – naglasio je Janjić.

     

    Gradonačelnik je izrazio uverenje da će zajedničkim snagama biti odlično organizovan i predstojeći veliki sportski događaj, svetski stonoteniski turnir, koji će se održati u Zrenjaninu u septembru.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport