• Gosti došli do tri boda u 61. minutu utakmice (Foto)

    FK Radnički – FK Hajduk 1912 0:1   U okviru 16. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, na stadionu kraj Skrobare, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog dočekali su lidera na tabeli, ekipu Hajduka iz Kule.   Na poslednjem predstavljanju pred domaćom publikom u jesenjem delu šampionata, izabranici Predraga Kandića pretrpeli su drugi ovosezonski poraz minimalnim rezultatom 0:1. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gosti došli do tri boda u 61. minutu utakmice (Foto)

    FK Radnički – FK Hajduk 1912 0:1

     

    U okviru 16. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, na stadionu kraj Skrobare, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog dočekali su lidera na tabeli, ekipu Hajduka iz Kule.

     

    Na poslednjem predstavljanju pred domaćom publikom u jesenjem delu šampionata, izabranici Predraga Kandića pretrpeli su drugi ovosezonski poraz minimalnim rezultatom 0:1.

     

    Gosti su do bodova došli u 61. minutu, kada se nakon jedine greške golmana Đurića tokom celog meča, lopta nakon izvedenog kornera našla iza njegovih leđa, što je igračima Hajduka bilo dovoljno da iz Zrenjanina odnesu ceo plen.

     

    Nakon ovog kola, fudbaleri Radničkog nalaze se na sedmom mestu na tabeli, sa ukupno sakupljena 22 boda, a u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, zrenjaninski crveno – crni gostovaće najstarijem klubu sa prostora sadašnje države, takoreći začetniku ovog sporta u Srbiji, ekipi Bačke 1901 iz Subotice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport