• Gomex podržao učesnike Letnjih olimpijskih igara Specijalne olimpijade

    Letnje olimpijske igre Specijalne olimpijade ove godine biće održane od 8. do 22. marta u Abu Dabiju, u Saudijskoj Arabiji. Ovo takmičenje je u rangu globalnih sportskih događaja kao što su Olimpijske i Paraolimpijske igre. Na njemu će ove godine biti prisutno oko 7.000 učesnika iz 170 nacionalnih timova.   Specijalna olimpijada Srbije, kao krovna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gomex podržao učesnike Letnjih olimpijskih igara Specijalne olimpijade

    Letnje olimpijske igre Specijalne olimpijade ove godine biće održane od 8. do 22. marta u Abu Dabiju, u Saudijskoj Arabiji. Ovo takmičenje je u rangu globalnih sportskih događaja kao što su Olimpijske i Paraolimpijske igre. Na njemu će ove godine biti prisutno oko 7.000 učesnika iz 170 nacionalnih timova.

     

    Specijalna olimpijada Srbije, kao krovna organizacija koja okuplja klubove koji se bave sportskim radom sa decom i omladinom sa posebnim potrebama, kao i inkluzivnim sportom, formirala je našu reprezentaciju. U njoj Zrenjanin ima devetoro predstavnika.

     

    Put Saudijske Arabije uputiće se naši sugrađani, članovi Sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Hendi sport“. To su Olga Ramadani, Jovana Rakić, Anja Ostojić i Jovan Pavić (UNIFIED odbojka), kao i Vesna Kovačev, Filip Bartole, Valentina Manojlov i Ivan Živkov (atletika). Svi oni na ovo takmičenje idu pod budnim okom trenera Borislava Nuhanovića.

     

    Kompanija Gomex se uključila u akciju podrške mladim sportistima kroz obezbeđivanje neophodnih sredstava za ličnu higijenu i ostalih potrepština za nesmetani boravak u Abu Dabiju.

     

    „Dosadašnji uspesi naših sugrađana na brojnim takmičenjima daje nam za pravo da se nadamo medaljama iz Abu Dabija. Takmičare Hendi sporta nakon Olimpijade očekuje još nekoliko desetina takmičenja. Stoga je ovo dobra prilika za ostale društveno odgovorne kompanije, poput Gomex-a, da pruže podršku našim mladim sportistima“, kažu u Gomex-u.

     

    Oko načina realizacije pomoći i ostalim detaljima svi zainteresovani se mogu obratiti direktno treneru Borislavu Nuhanoviću. To mogu učiniti putem broja telefona 063 502 596 ili e-mail adrese nuhanovicb@gmail.com

     

    letnje olimpijske igre specijalne olimpijade

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport