Sport Vesti Zrenjanin

Gimnastičarka Anđela Živanov ponovo briljirala na takmičenju (Foto)

anđela živanov

Jedna od najpersepektivnijih mladih gimnastičarki, Zrenjaninka Anđela Živanov, na republičkom školskom takmičenju u gimnastici, u pojedinačnoj konkurenciji, osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju.

 

Anđela je vežbala u četiri discipline – na gredi, parteru, razboju i preskoku. U ukupnom zbiru imala je najviše poena i stigla je do pobedničkog postolja.

 

PROČITAJTE JOŠ: Mnogo medalja za plivače Proletera na Prolećnom kupu Banata

 

Anđela ima 12 godina i učenica je šestog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Zrenjaninu. Vredno trenira sa svojim dugodišnjim trenerom Markom Protićem u Sokolskom društvu „Soko“ i rezultati ne izostaju.

 

– Pobeda na školskom državnom takmičenju mi je lep uvod u kvalifikacije za državno prvenstvo u sportskoj gimnastici – priča Anđela Živanov za portal zrenjaninski.com.

 

anđela živanov

 

Svaki slobodan trenutak ona koristi da trenira. Odličan je đak i online nastava joj uopšte nije problem.

 

– Meni čak više i odgovara nastava na daljinu, jer bolje organizujem svoj dan. Imam vremena da završim školske obaveze, a i dovoljno vremena za treninge – priča mlada gimnastičarka.

 

Sad je sve podređeno pripremama za kvalifikacije za državno prvenstvo.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

– Mislim da sam najbolja na parteru, ali na ovom poslednjem takmičenju malo bolji rezultat sam imala na razboju. Tako da mislim da sam, u stvari, dobra u svim disciplinama – završava razgovor Anđela, koja je na gimnastičkim spravama već punih osam godina.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM