• Gimnastičarka Anđela Živanov ponovo briljirala na takmičenju (Foto)

    Jedna od najpersepektivnijih mladih gimnastičarki, Zrenjaninka Anđela Živanov, na republičkom školskom takmičenju u gimnastici, u pojedinačnoj konkurenciji, osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju.   Anđela je vežbala u četiri discipline – na gredi, parteru, razboju i preskoku. U ukupnom zbiru imala je najviše poena i stigla je do pobedničkog postolja.   PROČITAJTE JOŠ: Mnogo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gimnastičarka Anđela Živanov ponovo briljirala na takmičenju (Foto)

    Jedna od najpersepektivnijih mladih gimnastičarki, Zrenjaninka Anđela Živanov, na republičkom školskom takmičenju u gimnastici, u pojedinačnoj konkurenciji, osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju.

     

    Anđela je vežbala u četiri discipline – na gredi, parteru, razboju i preskoku. U ukupnom zbiru imala je najviše poena i stigla je do pobedničkog postolja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mnogo medalja za plivače Proletera na Prolećnom kupu Banata

     

    Anđela ima 12 godina i učenica je šestog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Zrenjaninu. Vredno trenira sa svojim dugodišnjim trenerom Markom Protićem u Sokolskom društvu „Soko“ i rezultati ne izostaju.

     

    – Pobeda na školskom državnom takmičenju mi je lep uvod u kvalifikacije za državno prvenstvo u sportskoj gimnastici – priča Anđela Živanov za portal zrenjaninski.com.

     

    anđela živanov

     

    Svaki slobodan trenutak ona koristi da trenira. Odličan je đak i online nastava joj uopšte nije problem.

     

    – Meni čak više i odgovara nastava na daljinu, jer bolje organizujem svoj dan. Imam vremena da završim školske obaveze, a i dovoljno vremena za treninge – priča mlada gimnastičarka.

     

    Sad je sve podređeno pripremama za kvalifikacije za državno prvenstvo.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Mislim da sam najbolja na parteru, ali na ovom poslednjem takmičenju malo bolji rezultat sam imala na razboju. Tako da mislim da sam, u stvari, dobra u svim disciplinama – završava razgovor Anđela, koja je na gimnastičkim spravama već punih osam godina.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]