• Futsal ekipa SAS-a poražena je posle veoma dramatične završnice

    KMF Kolubara (Lazarevac) – KMF SAS (Zrenjanin) 6:4 (poluvreme 1:0)   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a poražena je posle veoma dramatične završnice na gostovanju u Lazarevcu, u okviru 4. kola Druge lige Srbije rezultatom 6:4.   U prvom poluvremenu viđena je veoma borbena i tvrda utakmica, u kojoj je postignut samo jedan pogodak i to u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Futsal ekipa SAS-a poražena je posle veoma dramatične završnice

    KMF Kolubara (Lazarevac) – KMF SAS (Zrenjanin) 6:4 (poluvreme 1:0)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a poražena je posle veoma dramatične završnice na gostovanju u Lazarevcu, u okviru 4. kola Druge lige Srbije rezultatom 6:4.

     

    U prvom poluvremenu viđena je veoma borbena i tvrda utakmica, u kojoj je postignut samo jedan pogodak i to u samoj završnici tog dela igre.

     

    Zrenjaninci su do izjednačenja došli već u prvom minutu nastavka, kada je gol Kolubare zatresao Tomin. Narednih desetak minuta viđena je izjednačena utakmica, u kojoj su obe ekipe stvarale šanse, ali su mreže mirovale.

     

    U 30. minutu utakmice, domaći ponovo dolaze do prednosti, ali samo nakon dva minuta Radenković opet izjednačava rezultat.

     

    Domaći ubrzo dolaze do nove prednosti, međutim, golom Živanova u 36. minutu ponovo je na semaforu stajao izjednačen rezultat 3:3.

     

    A onda je usledila šok završnica, u kojoj je za samo dva minuta viđeno četiri pogotka, od toga tri u mreži Zrenjaninaca, nekoliko žutih i jedan crveni karton, a rezime svega toga je drugi ovosezonski poraz „Lude družine“.

     

    U narednom kolu, SAS će na svom parketu dočekati ekipu Zufo iz Bujanovca koja je u dosadašnjem delu prvenstva jedina neporažena ekipa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    KMF Kolubara - KMF SAS
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport