• Fudbalski klub Proleter priredio novogodišnje druženje (Foto)

    Kako već dolikuje tradiciji, Fudbalski klub Proleter iz Zrenjanina je za kraj godine svojim članovima, u svim starosnim konkurencijama, priredio novogodišnje druženje u prostorijama kluba.   – Cilj ovog okupljanja je da se dečaci, kako iz naše škole fudbala i iz omladinske škole, tako i prvotimci, susretnu u opuštenoj atmosferi i počaste za kraj godine. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalski klub Proleter priredio novogodišnje druženje (Foto)

    Kako već dolikuje tradiciji, Fudbalski klub Proleter iz Zrenjanina je za kraj godine svojim članovima, u svim starosnim konkurencijama, priredio novogodišnje druženje u prostorijama kluba.

     

    – Cilj ovog okupljanja je da se dečaci, kako iz naše škole fudbala i iz omladinske škole, tako i prvotimci, susretnu u opuštenoj atmosferi i počaste za kraj godine. Tu su svi naši treneri, kao i roditelji, koji su ove godine dosta pomogli u ostvarivanju naših ciljeva. Ovo je dan kada zaokružujemo jednu uspešnu godinu za naš klub i proslavljamo sve to sa ovim dečacima – rekao je Amir Teljigović, prvi strateg kluba sa Karađorđevog parka.

     

    On je dodao da su, kao i svake prethodne godine, tako i u narednoj, planovi da se formira što više dobrih fudbalera u svim generacijama.

     

    – Planovi za prethodnu godinu su ostvareni, pa čak i prebačeni. Dobili smo dva nova mlada trenera, a cilj nam je da uključimo još dvojicu – trojicu. Prvi tim će i dalje imati svoju viziju, a to je da nastupaju igrači iz našeg pogona. To je ono od čega sigurno nećemo odstupati. Fuzija sa školom fudbala Radničkog pokazala se kao jedan izvanredan potez. Zato ćemo i dalje nastaviti sa tim projektom – rekao je Teljigović za portal zrenjaninski.com.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport