• Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao „Open day“ u Zrenjaninu (Foto)

    Fudbalski klub Crvena zvezda i ove godine je organizovao „Open day“ u Zrenjaninu. U pitanju je manifestacija na kojoj Crvena zvezda u svojim regionalnim centrima okuplja fudbalere najmlađih uzrasnih kategorija i na taj način pravi bazu za buduću selekciju mlađih kategorija fudbalera.   Na pomoćnim terenima stadiona kraj Karađorđevog parka u Zrenjaninu, u nedelju, 27. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao „Open day“ u Zrenjaninu (Foto)

    Fudbalski klub Crvena zvezda i ove godine je organizovao „Open day“ u Zrenjaninu. U pitanju je manifestacija na kojoj Crvena zvezda u svojim regionalnim centrima okuplja fudbalere najmlađih uzrasnih kategorija i na taj način pravi bazu za buduću selekciju mlađih kategorija fudbalera.

     

    Na pomoćnim terenima stadiona kraj Karađorđevog parka u Zrenjaninu, u nedelju, 27. septembra, okupilo se stotinak dečaka, generacija od 2008. do 2013. godišta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radnički slavio u komšijskom derbiju: Minimalan poraz gostiju iz Perleza

     

    Najmlađi fudbaleri trenirali sa trenerima iz Beograda. Trening je trajao oko sat i po vremena, a na njemu su treneri najtrofejnijeg srpskog kluba radili sa dečacima po programu rada fudbalske škole kluba sa Marakane. Na taj način su imali idealnu priliku da sagledaju kvalitet dečaka koji treniraju fudbal, a koji dolaze sa prostora Vojvodine.

     

    crvena zvezda open day
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Fudbalski klub Proleter, kao jedna od baza Crvene zvezde u Vojvodini, organizovao je ceo ovaj događaj.

     

    Na kraju treninga, organizovanog u okviru događaja „Open day“, beogradski treneri izdvojili su nekolicinu dečaka i upisali su njihove podatke, kako bi ih pratili u daljem trenažnom procesu.

     

    Na kraju treninga je usledila i zajednička fotografija mladih fudbalera sa trenerima iz Beograda za lepo sećanje na ovaj događaj.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport