• Fudbalski klub Borac iz Aleksandrova sigurnom igrom stigao do važnih bodova

    Zabeležio je Fudbalski klub Borac iz Aleksandrova novu pobedu u prolećnom delu prvenstva Međuopštinske lige Kikinda – Žitište.   Nakon što su Aleksandrovčani na domaćem terenu savladali Vojvodinu iz Bašaida rezultatom 1:0, u poslednjem, 16. kolu, trijumfovali su i nad Proleterom iz Međe. Ovog puta, na gostujućem terenu, oni su bili daleko ubedljiviji, pa su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalski klub Borac iz Aleksandrova sigurnom igrom stigao do važnih bodova

    Zabeležio je Fudbalski klub Borac iz Aleksandrova novu pobedu u prolećnom delu prvenstva Međuopštinske lige Kikinda – Žitište.

     

    Nakon što su Aleksandrovčani na domaćem terenu savladali Vojvodinu iz Bašaida rezultatom 1:0, u poslednjem, 16. kolu, trijumfovali su i nad Proleterom iz Međe. Ovog puta, na gostujućem terenu, oni su bili daleko ubedljiviji, pa su čak pet puta zatresli mrežu domaćina, koji je uspeo da im uzvrati samo jedanput.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Među 18 novih mladih fudbalskih sudija druge kategorije i petoro Zrenjaninaca

     

    „Rutinski i ubedljivo, ukratko bi glasio izveštaj sa gostovanja u Međi. Uspeli su crveno-plavi da svojom sigurnom igrom stignu do važnih bodova u borbi za doigravanje i plasman u viši rang, koji je realno teško očekivati od mladog tima Borca, barem ne ove sezone“, saopštio je Fudbalski klub Borac.

     

    Zahvaljujući ovoj pobedi, Aleksandrovčani su se učvrstili u gornjem delu tabele. Ipak, mesto koje vodi u plej of još uvek nije osigurano, pošto je Terekveš iz Hetina na samo dva boda minusa od Borca i ima nešto lakši raspored do kraja sezone.

     

    Crveno-plavima ostaju možda i dve najteže utakmice ovog proleća. Prva je na programu već sledećeg vikenda, kada im u goste stiže Napredak iz Banatske Topole. On se trenutno nalazi na drugom mestu, sa 38 bodova, 12 više u odnosu na ekipu iz Aleksandrova.

     

    fudbalski klub borac iz aleksandrova
    Foto: FK Borac

     

    Petar Puhar: U klubu fokusirani na školu fudbala

     

    Predsednik FK Borac Petar Puhar kaže za portal zrenjaninski.com da su u klubu fokusirani na školu fudbala i decu iz sela.

     

    – Imamo tri kategorije igrača, pionire, kadete i prvi tim. Svaka od njih ima zasebnog trenera. U prvom timu, čiji je prosek godina 21, imamo svega tri igrača sa strane. Želja nam je da od naše dece stvaramo prvotimce – navodi Puhar.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prema njegovim rečima, nerealno je očekivati da se Borac nakon ove sezone plasira u viši rang takmičenja. Međutim…

     

    – Dogodine ili za dve godine svakako planiramo da napadnemo Područnu fudbalsku ligu Zrenjanin – poručuje Petar Puhar i dodaje da je klub poznat i po organizaciji humanitarnih žurki za decu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin