• Fudbalerke Modoša osvojile četvrto mesto na završnom Coca Cola kupu

    Ženski fudbalski klub Modoš iz Jaše Tomića osvojio je četvrto mesto na završnom Coca Cola kupu, koji je održan u Sremskoj Mitrovici.   To je veliki uspeh za mladi klub iz ovog sela u opštini Sečanj, koji postoji nešto više od pola godine.   PROČITAJTE JOŠ: Bravo, Dunja: Još jedna medalja za Srbiju na Balkanijadi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalerke Modoša osvojile četvrto mesto na završnom Coca Cola kupu

    Ženski fudbalski klub Modoš iz Jaše Tomića osvojio je četvrto mesto na završnom Coca Cola kupu, koji je održan u Sremskoj Mitrovici.

     

    To je veliki uspeh za mladi klub iz ovog sela u opštini Sečanj, koji postoji nešto više od pola godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bravo, Dunja: Još jedna medalja za Srbiju na Balkanijadi u Turskoj!

     

    – Jednu utakmicu smo pobedili, a dve izgubili, i u konkurenciji sedam ekipa zauzeli smo četvrto mesto, što je za nas veliki uspeh. Mi smo tek nedavno počeli da se takmičimo. Ekipa je izuzetno mlada i dosadašnji nastupi su nam uvertira za ligu koja nas očekuje na jesen – kaže za portal zrenjaninski.com Lukač Sebastijanov, predsednik kluba.

     

    Devojčice će trenirati do 25. juna, sve dok idu u školu. Onda sledi kratka pauza, negde do kraja jula, kada počinju pripreme za takmičenje u Razvojnoj ligi Vojvodine – Sever, za kadetkinje.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Imali smo veliku podršku do sada od rukovodstva Opštine Sečanj, a nadam se da će se to i nastaviti. Mi smo im na tome jako zahvalni – poručuje Sebastijanov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport