• Fudbaleri Radničkog počeli pripreme za predstojeću sezonu (Foto)

    Po prvi put nakon prekida šampionata, koji se dogodio sredinom marta, fudbaleri Radničkog okupili su se na stadionu kraj Skrobare. Na taj način, popularni zrenjaninski crveno-crni zvanično su otpočeli pripreme za predstojeću sezonu.   Na prozivci su se pojavila 24 fudbalera, kojima predstoji paklenih sedam nedelja rada do prve zvanične utakmice za sezonu 2020/2021.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Radničkog počeli pripreme za predstojeću sezonu (Foto)

    Po prvi put nakon prekida šampionata, koji se dogodio sredinom marta, fudbaleri Radničkog okupili su se na stadionu kraj Skrobare. Na taj način, popularni zrenjaninski crveno-crni zvanično su otpočeli pripreme za predstojeću sezonu.

     

    Na prozivci su se pojavila 24 fudbalera, kojima predstoji paklenih sedam nedelja rada do prve zvanične utakmice za sezonu 2020/2021.

     

    – Možda smo malo zakasnili, s obzirom na to da je bila predugačka pauza. Prvenstvo počinje 15. avgusta, ako ne bude nekih po zdravlje nepovoljnih okolnosti. Pauza je bila duga i nezgodna, pošto smo u prolećnom delu odigrali samo dva kola i praktično vezali šest – sedam meseci bez takmičarske utakmice – rekao je za portal zrenjaninski.com Predrag Kandić, prvi trener Fudbalskog kluba Radnički.

     

    fudbaleri radničkog
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    On je dodao da sada predstoji sedam nedelja za pripremu, te da se nada da će to biti dovoljno.

     

    – Što se tiče ekipe i planova, neizvesno je u ovom trenutku bilo šta pričati. Pratimo situaciju ne samo kod nas, već i u celom svetu. Mi se spremamo kao da počinjemo 15. avgusta. Tako ćemo raditi, tako ćemo se i pripremati – dodao je naš sagovornik.

     

    Pročitajte još: Sedam medalja za kajakaše Begeja na Vidovdanskoj regati

     

    fudbaleri radničkog
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Što se tiče igračkog kadra, Kandić je rekao da je ovo sada još neizvesnija situacija, zato što je odlučeno da prelazni rok traje do kraja oktobra.

     

    – Kostur ekipe je od početka sa nama. Pošteno je prema njima da znaju da je trenutna situacija takva kakva jeste. Nadamo se da će stvari krenuti na bolje i spremni smo da uključimo što više mlađih igrača i odigramo sezonu sa podmlađenim sastavom – zaključio je Predrag Kandić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    fudbaleri radničkog
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport