• Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći usrećio dečaka iz Zrenjanina!

    Tamnoputi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći usrećio je sinoć trinaestogodišnjeg dečaka Ognjena Kostina iz Zrenjanina kada mu je, na stadionu „Rajko Mitić“, poklonio svoj dres.   Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su juče nerešeno protiv ekipe Young boys-a 1:1. To je bilo dovoljno da se, po drugi put za redom, plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći usrećio dečaka iz Zrenjanina!

    Tamnoputi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći usrećio je sinoć trinaestogodišnjeg dečaka Ognjena Kostina iz Zrenjanina kada mu je, na stadionu „Rajko Mitić“, poklonio svoj dres.

     

    Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su juče nerešeno protiv ekipe Young boys-a 1:1. To je bilo dovoljno da se, po drugi put za redom, plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

     

    Na kraju utakmice, kada su fudbaleri zajedno sa navijačima slavili ovaj veliki uspeh, Ričmond Boaći je prišao istočnoj tribini, na kojoj se nalazio Ognjen Kostin i poklonio mu svoj dres.

     

    Pročitajte još: LUKA BOSIĆ: Mladi kapiten sjajne generacije vaterpolista Proletera

     

    – Čim se utakmica završila, fudbaleri su krenuli da prošetaju krug oko Marakane. Ričmond Boaći je prišao istočnoj strani i ja sam tada vikao za njim. Onda je on dobacio dres pripadniku obezbeđenja kako bi mi ga ovaj doneo. U tim trenucima nisam mogao ni da dišem, kolena su mi klecala od uzbuđenja. On mi je jedan od omiljenih igrača Crvene zvezde – kaže mladi navijač, koji ne propušta priliku da na svakoj većoj utakmici svoj omiljeni klub bodri sa tribina.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport