• Fudbaler Aleksandar Čavrić odbio da igra protiv tima sa Kosova

    Nekadašnji igrač zrenjaninskog Banata Aleksandar Čavrić, koji sada brani boje Slovana iz Bratislave, odbio je da igra utakmicu protiv ekipe sa Kosova.   Osim Čavrića, ovakvu odluku doneo je još jedan srpski igrač iz redova Slovana Dejan Dražić. Njima se pridružio i pomoćni trener Vladimir Radenković.   Aleksandar Čavrić, Dejan Dražić i Vladimir Radenković u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaler Aleksandar Čavrić odbio da igra protiv tima sa Kosova

    Nekadašnji igrač zrenjaninskog Banata Aleksandar Čavrić, koji sada brani boje Slovana iz Bratislave, odbio je da igra utakmicu protiv ekipe sa Kosova.

     

    Osim Čavrića, ovakvu odluku doneo je još jedan srpski igrač iz redova Slovana Dejan Dražić. Njima se pridružio i pomoćni trener Vladimir Radenković.

     

    Aleksandar Čavrić, Dejan Dražić i Vladimir Radenković u sredu neće biti deo tima Slovana u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Feronikeli sa Kosova i Metohije. Oni su odbili da izađu na teren protiv tima iz Glogovca.

     

    Njihov klub se tim povodom oglasio saopštenjem.

     

    Pročitajte još: Plivač Nikola Aćin predstavljao Srbiju na prvenstvu u Južnoj Koreji

     

    „Slovan poštuje odluke igrača i trenera. Tako Čavrić, Dražić i Radenković neće učestvovati u utakmici protiv Feronikelija. Molimo navijače da takođe poštuju ovu činjenicu i njihove odluke, iako situacija nije prijatna za sve,“ ističe se u saopštenju kluba.

     

    Slovan u sredu, u 18 sati, u Bratislavi dočekuje Feronikeli, a revanš je u Prištini za šest dana.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport