Sport Vesti Zrenjanin

Fudbal iznad svega: Doterali traktore do stadiona da bi pratili utakmicu

fudbal
Foto: Zoran Bogaroški

Ne kaže se džaba da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu. Usled pandemije virusa Covid-19, kapije gotovo svih svetskih fudbalskih stadiona ostale su zatvorene. Međutim, publika željna gledanja fudbalske igre dovija se na razne načine da odgleda mečeve svojih ljubimaca.

 

Tako je i fotoreporter portala zrenjaninski.com Zoran Bogaroški u sredu, 2. septembra, na stadionu “Budimir Đuro – Badžo” u Banatskom Karađorđevu, zabeležio kako Karađorđevčani nalaze način da, i pored zabrane ulaska na tribine, odgledaju meč svojih ljubimaca.

 

PROČITAJTE JOŠ: Vojvođanska liga “Istok”: Po bod za Jedinstvo i Budućnost (Foto)

 

Naime, navijači su uz sam zid fudbalskog stadiona doterali nekoliko traktora sa prikolicama, odakle su, popevši se na njih, imali potpuni pregled igre na terenu. Radovali su se pogocima, negodovali na sudijske greške i nesportska ponašanja protivničkih igrača… Potpuni užitak za navijače, kao i da su se nalazili na tribinama. Jer, zakon ne sprečava da se utakmice na ovakav način prate.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

fudbal
Foto: Zoran Bogaroški

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM