• Banat slavio posle šest remija

    Budućnost iz Srpske Crnje doživela poraz

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Budućnost iz Srpske Crnje doživela je prvi poraz u nastavku trke u Banatskoj ligi, izgubivši na gostujućem terenu od Jedinstva iz Novog Bečeja, minimalnim rezultatom 1 : 0.

    Golman gostiju Vukobrat savladan je posle 546 minuta uspešnog čuvanja gola, a da ga savlada uspeo je igrač Jedinstva Vladimir Radišić, i to sa bele tačke. Vukobrat je, naime, oborio Peruničića i sudija Predrag Janjuš iz Pančeva je pokazao na penal, a Radišić je pogodio mrežu.

    U ostalim utakmicama Banatske lige, Radnički iz Sutjeske igrao je nerešeno sa ekipom Mladost Bambi 2 : 2 (2 : 1), dok je Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva savladalo Crvenu zvezdu rezultatom 3 : 1 (2 : 0).

    Što se tiče takmičenja u Srpskoj ligi – Vojvodina, zrenjaninski Banat je posle šest remija u nizu došao do plena. Na stadionu u Karađorđevom parku, pred oko stotinu gledalaca, pobedio je ekipu Cementa iz Beočina rezultatom 3 : 0 (2 : 0). Mladi centarfor Jovan Kozić razveselio je trenera Marka Gutešu, jer je dva puta poslao loptu iza leđa nemoćnog golmana Cementa Vojislava Ilića, a bio je strelac i minule subote, protiv Radničkog u Šidu. Prvi gol za Banat postigao je vezista Nikola Rajković, nakon što je gostujući fudbaler Ilić igrao rukom, a šidski arbitar Bane Papišta pokazao na belu tačku.

    Posle ovog kola Banat se nalazi na 12. poziciji, sa 26 bodova, dok je i dalje na čelu tabele ČSK pivara sa 56 poena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport