• FK Radnički poražen na domaćem terenu

    FK Radnički poražen u četvrtfinalu Kupa Vojvodine, pošto su na svom terenu, u sredu 8. maja, poraženi od ekipe Podrinja.   FK Radnički – FK Podrinje 2:3 ( poluvreme 1:2 )   Utakmica je igrana pred nešto više od 200 gledalaca.   Gosti su, već u 5. minutu, golom Mijailovića došli do vođstva, koje su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FK Radnički poražen na domaćem terenu

    FK Radnički poražen u četvrtfinalu Kupa Vojvodine, pošto su na svom terenu, u sredu 8. maja, poraženi od ekipe Podrinja.

     

    FK Radnički – FK Podrinje 2:3 ( poluvreme 1:2 )

     

    Utakmica je igrana pred nešto više od 200 gledalaca.

     

    Gosti su, već u 5. minutu, golom Mijailovića došli do vođstva, koje su na 0:2 uvećali u 17. minutu preko Trebavca. U poslednjim trenucima prvog dela igre, Matić biva oboren u kaznenom prostoru, sudija pokazuje na belu tačku; a siguran egzekutor za domaće bio je Savanović.

     

    U drugom poluvremenu, izabranici Predraga Kandića atakovali su na gol gostiju iz Mačvanske Mitrovice, što im se isplatilo u 82. minutu kada Lisičić – Vuković uspeva da postigne pogodak za izjednačenje na 2:2.

     

    I kada se već činilo da će penali odlučiti pobednika, nakon velike greške odbrane Zrenjaninaca igrači Podrinja, preko Đurđevića, stižu do pobedonoisnog gola za konačnih 2:3 i plasman fudbalera iz Mačvanske Mitrovice u polufinale Kupa Vojvodine.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin