• FK Naftagas ima ozbiljne ambicije u Vojvođanskoj ligi – Istok

    FK Naftagas iz Elemira odigrao je u subotu prijateljsku utakmicu sa ekipom Budućnosti iz Srpske Crnje, u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo.   U odmeravanju snaga sa gostima Elemirci su pokazali da imaju ozbiljne ambicije u Vojvođanskoj ligi – Istok, gde će igrati u žestokoj konkurenciji ukupno 18 klubova. Konačan rezultat bio je 4:3, poluvreme […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FK Naftagas ima ozbiljne ambicije u Vojvođanskoj ligi – Istok

    FK Naftagas iz Elemira odigrao je u subotu prijateljsku utakmicu sa ekipom Budućnosti iz Srpske Crnje, u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo.

     

    U odmeravanju snaga sa gostima Elemirci su pokazali da imaju ozbiljne ambicije u Vojvođanskoj ligi – Istok, gde će igrati u žestokoj konkurenciji ukupno 18 klubova. Konačan rezultat bio je 4:3, poluvreme 2:0, za domaće, koji su u drugom delu utakmice poveli i sa 4:1. Opuštanje u završnici koštalo je domaćina dva primljena gola.

     

    – Pripreme teku po planu, spremni smo za start prvenstva i imamo visoke ambicije, koje su i realne. Doveli smo dva vrhunska igrača, to su Nikola Grbić i napadač Miljan Milivojev. Kadrovski smo znatno ojačani u odnosu na prethodnu sezonu. Prvom timu priključeno je i pet igrača iz omladinske škole Naftagasa, pa će ovo biti prilika da stiču iskustvo, da se kale i izbore mesto u prvoj postavi. Uveren sam da dobri rezultati neće izostati – kaže za portal zrenjaninski.com predsednik Fudbalskog kluba Naftagas iz Elemira Dragan Galin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Po prvi put u svojoj istoriji MSK iz Mihajlova član Područne lige Zrenjanin

     

    On napominje da je atmosfera u klubu odlična. Uprava i fudbaleri, kao i prijatelji kluba i navijači, okupljeni su oko zajedničkog cilja, da Elemir ima kvalitetan klub koji se nadmeće u respektabilnom rangu takmičenja.

     

    Naftagas u prvom kolu dočekuje Radnički iz Kovina. Utakmica se igra 15. avgusta, na stadionu u Elemiru. U drugom kolu Elemirci gostuju u Žitištu.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport