Sport

FED KUP: ALEKSANDRA KRUNIĆ PRVA NA TERENU PROTIV AUSTRALIJE (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – Aleksandra Krunić i Ashleigh Barty otvoriće dvomeč između Srbije i Australije za popunu Druge Svetske grupe FED kupa u subotu, od 13 sati, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, odlučeno je danas žrebom koji je obavljen u Gradskoj kući. Odmah posle njih igraće Ivana Jorović i Daria Gavrilova.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Žrebanje u Baroknoj sali Gradske kuće obavili su Stuart Miller, predstavnik Međunarodne teniske federacije, Norbert Peick, vrhovni sudija duela Srbija – Australija, i Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Raspored mečeva je sledeći:

 

Subota, 22.04.

Aleksandra Krunić – Ashleigh Barty

Ivana Jorović – Daria Gavrilova

 

Nedelja, 23.04.

Aleksandra Krunić – Daria Gavrilova

Ivana Jorović – Ashleigh Barty

Aleksandra Krunić / Nina Stojanović – Ashleigh Barty / Casey Dellacqua

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

– Volim da otvorim FED Kup, jer onda ne moram da čekam da završi igračica pre mene i da se istrošim puno u navijanju. Generalno, čekanje na moj meč me psihički istroši. Znam i Ešli i Dašu, imam taktiku za obe, mada, još ćemo pričati o predstojećim mečevima, ali ono što mogu da kažem jeste da ću dati sve od sebe – izjavila je Aleksandra Krunić nakon žreba.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Ivana Jorović je poručila da srpske teniserke poznaju protivnice i da će biti mnogo dobrih mečeva.

 

– Uz pomoć selektorke i uz pomoć našeg tima, verujem da možemo da prođemo dobro. Ovim putem pozivam publiku da dođe i da navija za nas, jer uz njihovu pomoć možemo da slavimo – kazala je Ivana Jorović.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

Podeli članak
sinovoz
FAM