• EKSKLUZIVNO: Počela prodaja karata za utakmicu Srbija – Finska!

    Košarkaška utakmica Srbija – Finska igraće se 7. avgusta, od 21 sat, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, potvrđeno je zvanično portalu zrenjaninski.com.   Ulaznice za utakmicu košarkaških reprezentacija koštaju od 500 dinara, pa naviše, zavisno od mesta. Karte možete da kupite, između ostalog, i u knjižari „Laguna“, u Aviv Parku Zrenjanin. Ulaznice možete kupiti i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    EKSKLUZIVNO: Počela prodaja karata za utakmicu Srbija – Finska!

    Košarkaška utakmica Srbija – Finska igraće se 7. avgusta, od 21 sat, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, potvrđeno je zvanično portalu zrenjaninski.com.

     

    Ulaznice za utakmicu košarkaških reprezentacija koštaju od 500 dinara, pa naviše, zavisno od mesta. Karte možete da kupite, između ostalog, i u knjižari „Laguna“, u Aviv Parku Zrenjanin. Ulaznice možete kupiti i preko sajta tickets.rs gde takođe možete da pogledate sve cene ulaznica.

     

    Košarkaški savez Srbije i Grad Zrenjanin pozivaju Zrenjanince da dođu i pozdrave tim Srbije u pripremama za nastup na Svetskom prvenstvu.

     

    Biće ovo prilika da Zrenjaninci uživo vide najbolje srpske košarkaše, predvođene selektorom Sašom Đorđevićem. A takva prilika se ne propušta!

     

    srbija finska

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport