• EKSKLUZIVNO: AMERIKANAC U REDOVIMA VITEZOVA! (FOTO)

    ZRENJANIN – Klub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka ima velike ambicije u predstojećoj drugoligaškoj sezoni. Primarni cilj je plasman u prvu ligu.     Tim povodom, angažovan je jedan igrač iz Sjedinjenih Američkih Država – Michael Lawrence Thomas, koji dolazi iz Los Anđelesa, Kalifornija, sa William Penn University / Charlton University-a.   On je sinoć […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    EKSKLUZIVNO: AMERIKANAC U REDOVIMA VITEZOVA! (FOTO)

    ZRENJANINKlub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka ima velike ambicije u predstojećoj drugoligaškoj sezoni. Primarni cilj je plasman u prvu ligu.

     

    Klub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka

     

    Tim povodom, angažovan je jedan igrač iz Sjedinjenih Američkih Država – Michael Lawrence Thomas, koji dolazi iz Los Anđelesa, Kalifornija, sa William Penn University / Charlton University-a.

     

    On je sinoć stigao na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu, a već danas će biti predstavljen Zrenjanincima.

     

    S obzirom na to da su naši čitaoci navikli da je sportska redakcija portala zrenjaninski.com uvek ispred konkurencije, u ekskluzivnim objavama sa lica mesta, i ovog puta se možemo pohvaliti da imamo prve fotografije nove super zvezde Vitezova, napravljene samo nekoliko minuta nakon sletanja na beogradski aerodrom.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Klub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport