• Ekipa Proletera na finalnom turniru prvenstva Srbije

    Protekli vikend je bio veoma uspešan za mlade vaterpoliste zrenjaninskog Proletera.   Prvo je generacija 2000. godište i mlađi pobedom nad ekipom Mladosti iz Pančeva od 6:5, osvojila drugo mesto na prvenstvu Vojvodine. Time se plasirala na finalni turnir prvenstva Srbije.   Proleter je posle dve sezone uspeo da se plasira među osam najboljih ekipa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ekipa Proletera na finalnom turniru prvenstva Srbije

    Protekli vikend je bio veoma uspešan za mlade vaterpoliste zrenjaninskog Proletera.

     

    Prvo je generacija 2000. godište i mlađi pobedom nad ekipom Mladosti iz Pančeva od 6:5, osvojila drugo mesto na prvenstvu Vojvodine. Time se plasirala na finalni turnir prvenstva Srbije.

     

    Proleter je posle dve sezone uspeo da se plasira među osam najboljih ekipa u Srbiji. Veliki uspeh ostvarili su sledeći igrači: Kotarica, Ćirović, Čolović, Jakovljević, Kovačev, Uzelac, Marić, Radivojević, Janjić, Radišić, Dostanić, Levakov, Đapjaš, Tomić, Belić i Zarin. Ekipu su vodili treneri Brdarić i Milošević.

     

    Pročitajte još: Svi rezultati 30. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin (Foto)

     

    Drugi veliki uspeh je ostvarila generacija 2002. godište i mlađi. Ona je na završnom turniru u Subotici osvojila treće mesto na prvenstvu Vojvodine. Imajući u vidu ranije osvojene bronzane medalje generacije 2004. godište i mlađi, može se reći da je ovo bilo uspešno proleće za vaterpoliste Proletera.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport