• Džudisti se vratili sa dva takmičenja sa pregršt medalja i priznanja

    Džudisti zrenjaninskog Proletera vratili su se sa dva takmičenja sa pregršt medalja i priznanja.   Na Kupu Sarajeva, u konkurenciji 500 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, stariji dečaci i devojčice Proletera proglašeni su za najbolju ekipu, a Petar Marković i Andrej Ankić poneli su titulu najboljih u svojoj konkurenciji.   U ukupnom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudisti se vratili sa dva takmičenja sa pregršt medalja i priznanja

    Džudisti zrenjaninskog Proletera vratili su se sa dva takmičenja sa pregršt medalja i priznanja.

     

    Na Kupu Sarajeva, u konkurenciji 500 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, stariji dečaci i devojčice Proletera proglašeni su za najbolju ekipu, a Petar Marković i Andrej Ankić poneli su titulu najboljih u svojoj konkurenciji.

     

    U ukupnom plasmanu, Zrenjaninci su zauzeli drugo mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Branko Đukić osvojio bronzanu medalju na prvenstvu Evrope za kadete

     

    Prvo mesto u svojoj konkurenciji osvojili su Katarina Goranović, Lenka Stefanović, Lenka Stojanov, Milica Radaković, Nikola Medan, Andrej Ankić i Petar Marković.

     

    Drugo mesto osvojili su Jovan Koprivica i Miloš Stjepanović, a treće Sergej Deme, Ivan Mekić, Slavica Vasić i Tijana Jandrić.

     

     

    U Stepanovićevu je, takođe, održano prvenstvo Vojvodine za poletarce i poletarke, kao i za seniore i seniorke.

     

    Prvaci Vojvodine su Mia Bodvai, Marko Andrić i Dunja Mladenović.

     

    Drugo mesto osvojili su Jelena Stančić, Dušan Momirski i Marko Milutin.

     

    Jovana Čobanov, Jana Koprivica, Luka Đaković i Mateja Kostić osvojili su treće mesto. Mina Radić je bila peta, a Uroš Lucić sedmi.

     

    Najbolji kadet Milan Bulaja se trenutno nalazi na Olimpijskom trening kampu u Poreču, gde se priprema za prvenstvo Evrope, koje se u ovom gradu održava od 23. do 26. juna.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Milan je trenutno prvi na svetskoj rang listi i sa velikim ambicijama dočekujemo prvenstvo Evrope. Ali, svesni smo pritiska i mladosti našeg takmičara, tako da smo veoma oprezni i fokusirani da baš tog 25. juna zablista i napravi najbolji rezultat u klupskoj istoriji Omladinskog džudo kluba Proleter – kaže trener Tomislav Kohajm.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport