• DŽUDISTA MARKO MILUTIN MEĐU REPREZENTATIVCIMA SRBIJE

    SOLUN – Proteklog vikenda, u grčkom gradu Solunu, održano je Prvenstvo Balkana u džudou za starije pionire, odnosno dečake i devojčice, ispod 15 godina starosti. Među reprezentativcima Srbije, bio je i jedan Zrenjaninac, član OJK Proleter MD Marko Milutin.     – Osvajanjem prvog mesta na državnom šampionatu, stekao sam direktan plasman na prvenstvo Balkana, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DŽUDISTA MARKO MILUTIN MEĐU REPREZENTATIVCIMA SRBIJE

    SOLUN – Proteklog vikenda, u grčkom gradu Solunu, održano je Prvenstvo Balkana u džudou za starije pionire, odnosno dečake i devojčice, ispod 15 godina starosti. Među reprezentativcima Srbije, bio je i jedan Zrenjaninac, član OJK Proleter MD Marko Milutin.

     

    marko milutin
    Marko Milutin (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    – Osvajanjem prvog mesta na državnom šampionatu, stekao sam direktan plasman na prvenstvo Balkana, a samim tim i čast da budem deo reprezentacije Srbije. I pre samog odlaska, znao sam da će ovo takmičenje biti veoma kvalitetno i teško, jer će na njemu učestvovati najbolji džudisti iz svih okolnih zemalja. Put do Soluna je bio naporan, kao i borbe koje sam tamo imao. Nažalost, obe borbe sam izgubio, ali sam dao svoj maksimum. Možda je i trema malo učinila svoje. Ali, sve u svemu, bilo mi je lepo da budem deo reprezentacije Srbije. Ovo je veliko iskustvo za mene – rekao je Marko za portal zrenjaninski.com.

     

    Iako nije uspeo da se domogne medalje na ovom šampionatu, za Marka je ovaj debi u reprezentaciji bilo jedno veliko iskustvo, i podstrek za još bolji rad i veći trud na treninzima, a samim tim, i očekivanje da će i u narednim godinama ponovo biti deo nacionalnog tima i sa velikim uspehom braniti boje naše države.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport