• DVA SREBRA I JEDNA BRONZA ZA KAJAKAŠE BEGEJA

    BAČKA PALANKA – U subotu, 26. avgusta, u Bačkoj Palanci, na jezeru „Tikvara“, održano je prvenstvo Srbije u mini kajaku za mlađe pionire, a kajakaši „Begeja“ su osvojili dve srebrne i jednu bronzanu medalju.     Srebrne medalje osvojili su David Kovačević u kategoriji mk-1 2005. godište, kao i devojčice u kategoriji mk-4 2004/2005. godište […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DVA SREBRA I JEDNA BRONZA ZA KAJAKAŠE BEGEJA

    BAČKA PALANKA – U subotu, 26. avgusta, u Bačkoj Palanci, na jezeru „Tikvara“, održano je prvenstvo Srbije u mini kajaku za mlađe pionire, a kajakaši „Begeja“ su osvojili dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

     

    begeja

     

    Srebrne medalje osvojili su David Kovačević u kategoriji mk-1 2005. godište, kao i devojčice u kategoriji mk-4 2004/2005. godište u sastavu Beatrix Orban, Bojana Kojčić, Ana Horvat i Ana Đumić.

     

     

    Bronzanu medalju osvojila je Beatrix Orban u kategoriji mk-1 2004. godište. U ostalim trkama kajakaši „Begeja“ bili su uspešni, ali nisu imali dovoljno snage i sreće da osvoje medalje.

     

     

    Ostvareni su sledeći rezultati: u kategoriji mk-1 dečaka 2004. godište Vilmoš Kopi osvojio 8. mesto, dok je u istoj trci Nikola Tatalović osvojio 16. mesto. U istoj kategoriji, u mk-2, Vilmoš Kopi i Nikola Tatalović osvojili su 5. mesto.

     

     

    Kod devojčica, u kategoriji 2004. godište u mk-1, Ana Horvat osvojila je 9. mesto. U kategoriji dečaka 2005. godište, u mk-1, Matija Bajkučin osvojio je 15. mesto.

     

     

    Kod devojčica 2005. godište, u mk-1, Bojana Kojčić je osvojila 12. mesto, dok je u istoj trci Ana Đumić osvojila 16. mesto. U kategoriji devojčica 2006. godište, u mk-1, Anastasija Hegediš osvojila je 13. mesto. U kategoriji dečaka 2007. godište, u mk-1, Maksimilijan Hamond osvojio je 7. mesto, dok je u istoj kategoriji kod devojčica Nikoleta Kočiš osvojila 7. mesto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport