• Dunja Sikima odbranila titulu državne prvakinje na 1.500 metara u dvorani

    Takmičarka Atletskog kluba Banat iz Zrenjanina Dunja Sikima odbranila je titulu državne prvakinje u trci na 1.500 metara u dvorani, u seniorskoj konkurenciji.   Dunja je osvojila prvo mesto na državnom seniorskom prvenstvu, koje je za vikend održano u Beogradu, a 1.500 metara je istrčala za  4:34,62.   PROČITAJTE JOŠ: Nova Crnja: Crvena zvezda dobila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunja Sikima odbranila titulu državne prvakinje na 1.500 metara u dvorani

    Takmičarka Atletskog kluba Banat iz Zrenjanina Dunja Sikima odbranila je titulu državne prvakinje u trci na 1.500 metara u dvorani, u seniorskoj konkurenciji.

     

    Dunja je osvojila prvo mesto na državnom seniorskom prvenstvu, koje je za vikend održano u Beogradu, a 1.500 metara je istrčala za  4:34,62.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nova Crnja: Crvena zvezda dobila najviše sredstava iz budžeta

     

    U trci na 800 metara, Dunja Sikima je osvojila drugo mesto, rezultatom 2:11,36, što je ujedno njen lični rekord u dvorani u ovoj disciplini.

     

    – Zadovoljan sam početkom sezone i postignutim rezultatima – kaže za portal zrenjaninski.com Dunjin trener Petar Tankosić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Već za vikend Dunju očekuje nastup na Balkanijadi U20. Prijavljena je za trku na 800 metara, a biće i deo štafete 4×400.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport