• Drugi trijumf u poslednja tri meča: Rukometaši Proletera savladali ekipu Rudara

    Rukometaši Proletera iz Zrenjanina ostvarili su večeras pobedu u meču 21. kola ARKUS lige Srbije.   Proleter je u Kristalnoj dvorani savladao Rudar iz Kostolca tesnim rezultatom 29:28, iako je na poluvremenu imao velikih šest golova prednosti (17:11).   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski vaterpolisti došli do važnih bodova pobedom nad Nišlijama   Zrenjaninci su zabeležili drugi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Drugi trijumf u poslednja tri meča: Rukometaši Proletera savladali ekipu Rudara

    Rukometaši Proletera iz Zrenjanina ostvarili su večeras pobedu u meču 21. kola ARKUS lige Srbije.

     

    Proleter je u Kristalnoj dvorani savladao Rudar iz Kostolca tesnim rezultatom 29:28, iako je na poluvremenu imao velikih šest golova prednosti (17:11).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski vaterpolisti došli do važnih bodova pobedom nad Nišlijama

     

    Zrenjaninci su zabeležili drugi trijumf u poslednja tri meča, uz jedan remi. Sa 15 osvojenih bodova su se „odlepili“ od timova koji su u zoni plej-auta. Proleter trenutno zauzima devetu poziciju na tabeli, dok je Rudar ubedljivo poslednji sa samo četiri boda.

     

    U ekipi Proletera istakao se Lazar Pavlović sa osam golova iz isto toliko pokušaja. Predrag Krivošija i Miloš Pavlović su postigli po pet pogodaka.

     

    Četiri puta je mrežu gostiju zatresao Aleksa Skuban, a po dva puta Ognjen Karlaš, Filip Terzić i Vesko Barjaktarović. U listu strelaca se upisao i Dušan Vukadinović sa jednim pogotkom.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U narednom kolu, koje je na programu idućeg vikenda, rukometaši Proletera idu u goste Šamotu 65, koji se nalazi na 11. mestu, sa pet bodova manje od crveno-belih iz grada na Begeju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport