• Druga ovosezonska pobeda, ovog puta minimalnom razlikom

    RK Crvenka – RK Proleter 22:23 (poluvreme 9:12)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su drugu ovosezonsku pobedu, slavivši minimalnom razlikom 22:23 na teškom gostovanju uvek neugodnoj ekipi Crvenke.   Iako krajnji rezultat govori da je utakmica bila veoma neizvesna, treba napomenuti da su izabranici Zoltana Ivanice u većem delu meča bili ipak bolja ekipa, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Druga ovosezonska pobeda, ovog puta minimalnom razlikom

    RK CrvenkaRK Proleter 22:23 (poluvreme 9:12)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su drugu ovosezonsku pobedu, slavivši minimalnom razlikom 22:23 na teškom gostovanju uvek neugodnoj ekipi Crvenke.

     

    Iako krajnji rezultat govori da je utakmica bila veoma neizvesna, treba napomenuti da su izabranici Zoltana Ivanice u većem delu meča bili ipak bolja ekipa, a da je prednost Zrenjaninaca u nekim delovima utakmice iznosila i čitavih 5 golova razlike.

     

    RK Crvenka - RK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Takođe, treba istaći i sjajnog Marka Gaćinovića, koji je briljirao na golu, pa samim tim i zasluženo na kraju poneo epitet igrača utakmice.

     

    U narednom kolu, u subotu, 6. oktobra, Proleter će biti domaćin ekipi Požarevca, koja je kao i zrenjaninski crveno-beli, startovala prvenstvo sa dve pobede.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport