• Dogovor o izgradnji paraolimpijskog centra

    I rekonstrukciji atletske staze

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković razgovarao je danas sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem o rekonstrukciji atletske staze na stadionu u Karađorđevom parku, kao i o izgradnji paraolimpijskog centra, prvog ovakve vrste u Srbiji.

    Sastanak održan u kabinetu gradonačelnika
    Sastanak održan u kabinetu gradonačelnika

    – To su velike investicije, na nacionalnom nivou, i očekujemo podršku i Pokrajine i Republike. Samo za projektno – tehničku dokumentaciju za paraolimpijski centar treba nekih dvadeset miliona dinara, a grad je spreman je da delom učestvuje u finansiranju. S druge strane, za izgradnju atletske staze, za kompletnu realizaciju projekta, potrebno je 70 – 80 miliona dinara – istakao je Janjić.

    Nebojša Malenković je kazao da je Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine spremna na saradnju sa gradom Zrenjaninom, ali da insistira i na podršci Republike.

    – Apelujem na Ministarstvo sporta da uzme učešće u finansiranju sporta na teritoriji Vojvodine i u gradu Zrenjaninu – poručio je Malenković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport