• Dobro otvorile utakmicu, ali usledio neshvatljiv pad u igri

    RK Petrovaradin – ŽRK Proleter 27:19 (poluvreme 12:11)   Rukometašice Proletera pretrpele su novi, četvrti ovosezonski poraz, ovog puta na gostovanju u Petrovaradinu, u okviru 6. kola Prve lige Sever.   Iako su izabranice Dragana Lazarova dobro otvorile utakmicu, većim delom prvog i sve do polovine drugog poluvremena bile u vođstvu, neshvatljiv pad u igri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dobro otvorile utakmicu, ali usledio neshvatljiv pad u igri

    RK Petrovaradin – ŽRK Proleter 27:19 (poluvreme 12:11)

     

    Rukometašice Proletera pretrpele su novi, četvrti ovosezonski poraz, ovog puta na gostovanju u Petrovaradinu, u okviru 6. kola Prve lige Sever.

     

    Iako su izabranice Dragana Lazarova dobro otvorile utakmicu, većim delom prvog i sve do polovine drugog poluvremena bile u vođstvu, neshvatljiv pad u igri Zrenjaninki u poslednjih 15 minuta susreta rezultovao je ubedljivim porazom od osam golova razlike.

     

    Pročitajte još: NISU IMALI SREĆE: Prvi poraz u šampionatu Prve B lige

     

    Najefikasnija kod zrenjaninskih crveno – belih bila je Vanja Đulinac sa sedam golova. Po tri pogotka postigle su Anastazija Homan Stanković i Ivana Milanović, a po dva puta su se u strelce upisale Anabela Zonai, Tanja Tomanović i Bojana Markov.

     

    U narednom kolu, ŽRK Proleter će na svom parketu dočekati ekipu Slovena iz Rume.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport